Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem kötöttem bele... Reagáltam rá.. És ez megint más, nah de mindegy. A tény az, hogy sok olyan ember van, aki azt vallja, hogy a telefon telefonálásra való, nem másra, annak meg lehet magyarázni, hogy egy telefon mindenre jó...
Én is próbáltam több embert meggyőzni már arról, hogy azért jobb, mert minden egy helyen van, nekik ez mindegy, a telefon arra jó, hogy telefonáljanak vele, és kész.
És azok pedig, hamarabb vesznek egy "sima" mp3 lejátszót zenére, mint egy ilyen terméket.. Főként az ár miatt. Apple ide vagy oda...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én is próbáltam több embert meggyőzni már arról, hogy azért jobb, mert minden egy helyen van, nekik ez mindegy, a telefon arra jó, hogy telefonáljanak vele, és kész.
És azok pedig, hamarabb vesznek egy "sima" mp3 lejátszót zenére, mint egy ilyen terméket.. Főként az ár miatt. Apple ide vagy oda...