- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Azért itt vagyok, mint érem másik oldala én, aki nem fikáztam, csak felhoztam a használatból fakadó hibákat, amit saját bőrön tapasztaltam, mégis szeretem, de az elvakult fikázást nem bírom.
Amúgy ami nagyon jó, hogy az 1g az kb törhetetlen!
Idegességemben csomószor vágtam földhöz (oké, nem a képernyővel lefelé), és max a széle horzsolódott meg, de az egész egyben maradt, semmi baja, működött tovább.
És max 3év után lett 1db halott pixelem, ami figyelembe véve az én igénybevételemet, nem számít soknak.Amúgy vétel után volt vele egy kis garancián kívüli bajom, és akkor mondták, hogy mindenféle garancia nélküli javítás minimum 50k-nál kezdődik (2008 eleje), mert ha egyszer leveszik a házat, azt nem lehet visszarakni, új kell.
Szerencsére sikerült mégis gariba megoldani, és akkor nagyon elégedett voltam az Andrássy úti apple bolttal, mert adtak egy újat egy olyan hibára, amit nem hivatalos apple termék okozott egy jailbreakes készüléken (mondjuk ez az elégedettség eltűnt, amikor nem akarták gariba kicserélni a szétment fülest).
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest