Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz Ijk #141 üzenetére

Ha elég 32 giga akkor cowon s9 hasonló a J3-hoz és gondolom sokkal olcsóbb, amikor én vásároltam és néztem az új árakat már akkor sem volt annyira elrugaszkodott. (ebay szigorúan) Nekem kb 10-15 album van flacban rajta, többi mp3 és így vagyok 23xx zeneszámnál. Pedig kb 7 giga még ott van a sorozatoknak is(itt nem kell konvertálni avi/divx-et és a felirat támogatása .smi-vel megoldott, ami formátumot egy ingyenes progival bármilyen feliratfájlból elő lehet állítani 2 másodperc alatt, egyszerre két külön nyelvet is meg tud jeleníteni a lejátszó tanulás gyanánt, cowon is az élményre megy rá csak más szempontok szerint :) ). Sosem éreztem kevésnek még a kapacitást, ráadásul a flac és egy 320-as mp3 közötti különbség még ezen a lejátszón egy jó fülessel is csak üres szobában hallható, pl. bkv-n tökmindegy már. A csillagokat nem a lejátszó fogja lehozni neked az égről, hanem a fülhallgató, egy mai sony/cowon/sansa is elég jó lejátszó már, inkább a füles az ami behatárolja a hangzást! Na ott lehet nagyon elszállni az árakkal.

Új hozzászólás Aktív témák