- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baprof
csendes tag
Én egy Apple 4G nanóval kezdtem, és imádtam, amíg nem kaptam egy Touch 3G-t. Én imádom mind a kettőt, a zenejátszó a végletekig van csiszolva, de amikor megláttam az új touchnak az árazását, majdnem leszédültem a székről. Nem tudom hogy mi kerül egy ilyen cuccba 80-90-1**e Forintba. Én is értem azért valamennyire, Apple feeling meg minden, de ez kicsit lehúzás. Az Appla amúgy is híres arról hogy szánalmasan alacsony áron gyártya ezeket a termékeket, és utána méregdrágán eladja. Nem tudom például egy iPhone 4G-be mi kerül 200e-be... Nem tudok kapásból olyan okostelefont kapni, ami ennyibe kerülne, és az iphone nem mutat fel hardverileg semmi újat. Na jó a RetinaDisplay talán, de már a touch-on sem találod nagyon a pixeleket
De hát valamivel el kell adni az új termékeket, és ez érthető is. Bár nem szép, de azt csinálja amit minden cég amikor monopol helyzetbe kerül - fellövi az árait a csillagos égbe, és vegye meg aki tudja.
Persze azért minőségileg is felmutatnak valamit, nem semmi termékeket gyártanak, az tény, csak azt sajnálom hogy ahhoz hogy az aluházba beletuszkoljanak egy gsm mondult némi antennával együtt kétszeres árral jár a touchoz képestDe hát erre mit lehet mondani? Ez van, ezt kell szeretni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Energiaital topic
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Félkonfig - ASUS WS X299 SAGE / i9-10940X / 128GB DDR4 / 1TB + 2TB M.2 SSD / - Egyben vagy Bontva
- Xiaomi Redmi Watch 4-2027.01.08-ig garanciás
- Xiaomi 14T 8/256Gb-Sok tartozék-2027.01.17-ig garancia
- ASRock P4i65PE Retro 478 alaplap, 2 GB DDR RAM, 2,8 GHz Pentium proci
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest