Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baprof

csendes tag

Én egy Apple 4G nanóval kezdtem, és imádtam, amíg nem kaptam egy Touch 3G-t. Én imádom mind a kettőt, a zenejátszó a végletekig van csiszolva, de amikor megláttam az új touchnak az árazását, majdnem leszédültem a székről. Nem tudom hogy mi kerül egy ilyen cuccba 80-90-1**e Forintba. Én is értem azért valamennyire, Apple feeling meg minden, de ez kicsit lehúzás. Az Appla amúgy is híres arról hogy szánalmasan alacsony áron gyártya ezeket a termékeket, és utána méregdrágán eladja. Nem tudom például egy iPhone 4G-be mi kerül 200e-be... Nem tudok kapásból olyan okostelefont kapni, ami ennyibe kerülne, és az iphone nem mutat fel hardverileg semmi újat. Na jó a RetinaDisplay talán, de már a touch-on sem találod nagyon a pixeleket :D De hát valamivel el kell adni az új termékeket, és ez érthető is. Bár nem szép, de azt csinálja amit minden cég amikor monopol helyzetbe kerül - fellövi az árait a csillagos égbe, és vegye meg aki tudja.
    Persze azért minőségileg is felmutatnak valamit, nem semmi termékeket gyártanak, az tény, csak azt sajnálom hogy ahhoz hogy az aluházba beletuszkoljanak egy gsm mondult némi antennával együtt kétszeres árral jár a touchoz képest :( De hát erre mit lehet mondani? Ez van, ezt kell szeretni :D

Új hozzászólás Aktív témák