Hirdetés
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
A forráskód össze lesz csomagolva aztán feltöltöm valahova. Megkeresem a BS-t ha mást nem legalább hosztolhatnák a cuccomat, de a kapcsolatfelvételből amit feléjük kezdeményeztem az derült ki, hogy ők már régebben eljutottak arra a szintre, ahol most én tartok: nincs erre idő.
A knowhow a forráskódból kiderül annak aki ért hozzá, a kritikus részeken azért kommenteltem a kódban.
Az ADSL-es tudásomat viszont az eddig megjelent cikkeknél jobban nem fogom dokumentálni: sem időm, sem energiám nincs erre, eddig is elég sok munka ment el ezekre. Eddig megelégedtem a sok pozitív kommenttel, de lassan rá kell jöjjek, hogy ebből nem lehet megélni.
Bármelyik hazai ADSL szolgáltató megkereshet fasza állásajánlattal, és a tudásom máris a köz szolgálatába áll, ennyit tudok mondani.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest