- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zimi91 tag válasz  Doky586

üzenetére Doky586

üzenetéreMiután írtam betelefonáltam nekik. Levették a korlátot, most 9.5-el jön. Sms-ben azt kaptam, hogy berendezés hiba miatt volt a gond, nem tudom mennyire valós, de tegnap kicseréltem a régi szürke d-linket a feketére, reméljük ezzel meg is oldódott. A ping amúgy azért magas még mindig, mert távol vagyok a központtól? Itt a kép amúgy a mostani állapotról:  Invitelnél nem tudom miért nem +-os. Lehet oda is kellene a fekete modem, ha ZTE-s van, általában egy újraindítás megoldja egy ideig a sávszélesség gondot. (#3400) btz: Nem tudom szintén. Te irányítottál ide amúgy az Inviteles fórumból.  Elvileg hó végén jön a VDSL, reméljük azzal minden tökéletes lesz. Elvileg hó végén jön a VDSL, reméljük azzal minden tökéletes lesz.Köszi mindkét választ! Azt esetleg el tudná valaki magyarázni, hogy az SNR lock-ot miért teszi rá a szolgáltató? Sok a szakadás, és az automata minél lejjebb rakja, vagy mitől van? Csakmert nem vettem észre (telekom), hogy szakadozna, mégis a végén kb elfogyott sávszélesség.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Elvileg hó végén jön a VDSL, reméljük azzal minden tökéletes lesz.
 Elvileg hó végén jön a VDSL, reméljük azzal minden tökéletes lesz.