- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Kösz az együttérzést!
Igen, most az a sebesség jön amiért fizetek (immár 30/5-öt), a ping is javult.
Én anno azért ástam bele magam a dsl témába, mert régen is már próbáltak áttvágni. Sajnos ha nem kaparok innen onnan netről össze dolgokat a dsl működéséről, akkor most 50 megabitet fizetnék de kb 22-23-at kapnék és megkapnám hogy ez benne van a garantáltba. És még hányan lehetnek így, akik nem azt kapják amiért fizetnek? Szerintem sokan!
Amúgy még nem adtam fel az 50 megabitet bíró "vonal" (direkt nem netcsomagot írtam) visszaszerzését. Írtam levelet a T-nek, hogy műszaki szakvéleményt juttassanak el a vonalamról hozzám levélben (Ha valakit érdekel, akkor itt is közzéteszem, már ha kapok ilyen szakvéleményt, műszaki tájékoztatást, mert az is lehet, hogy valami sablon dumát kapok vissza). Kiváncsi vagyok, hogy a T szakértői mit állapítanak meg.
Sajnos azt már sikerült megtudnom, hogy bonding nem lesz lehetséges mert a dslam telített, az utcai (nem tudom milyen) elosztó meg nem alkalmas mégegy érpár elosztására. Szóval bondig is kilőve itt. -
btz
addikt
Ez a kép még akkor készült, mikor 50 megabites csomagom volt, de a max elérhető sebesség lecsökkent és mellé ezt a szinkront adta, biztos hogy valami snr lock is rajta lehetett, de ennek nem kérdeztem utána. (Ez volt az a pont, mikor lelépett volna a technikus és hagyott volna ~ 6000/25000 kbps szinkrronnal), aztán mutattam neki a régi értékeket és akkor csak vakarta a fejét. Aztán ideoda kocsikázott a dslam és a lakásunk között, de semmire nem jutott. Másnap földkábelesek jöttek. Ők akarták előadni a sokan igényeltek biztos nagyobb sávszélességet, nagyobb az átthallás dolgot. Harmadnap betelefonáltam a 1412-re, hogy így nem vagyok hajlandó 50 megabites csomagot fizetni, ekkor álítódott erre az értékre. Azóta nagyjából tartja ezt az értéket.
-
Zimi91
tag
Köszönöm a segítséged, sikerült átkerülnöm VDSL-re, és tényleg működhet a 30-as csomag. 34-et ír a HGW (jelenleg még 20-as csomag van, ma vagy holnap váltok), de ez alapján mennie kell. Amúgy, ha jól értettem a szerelőt, van egy térképük, hogy mekkora kört fed le a DSLAM, ha azon kívül van kapásból azt mondják, hogy itt nem fog menni.
Gogodj (#3576):
Hasonló gondom volt. Ahogy írták be kell jelenteni hibára. Én az eszközt jelentettem be, hogy magától ki/be kapcsol, de vonal szakadozását is bejelentheted. Ki fog jönni a szerelő, ő fogja tudni kicserélni VDSL-esre, ügyfélszolgálaton esélytelen a dolog, én is próbálkoztam, még analóg vonalat le is váltottam digitálisra, de az se segített, ADSL2+-os HGW-t kaptam úgyis, tehát ez az egyetlen járható út.
-
btz
addikt
Már nemnemlékszem mikor irányítottalak ide, de itt a vonali problémás kérdésed jobb helyen is van és talán dchard is előbb olvassa, ő a szakértő a témában én magam csak lelkes amatőr vagyok.
Dchard firmwareben lehet állítani adsl2+-ra, ha a 360-as fekete dlinked van akkor az képes rá és valószínűsítem a központ is képes az adsl2+-ra. -
Doky586
félisten
Csak azt tudom hogy ha túl sűrűn állítgatod cserélgeted, resync-et nyomsz stb akkor előfordul hogy lekorlátoznak.. talán bizonyos állítgatások közt pár órát vagy 1napot 'illik' várni (én legalábbis így szoktam)
"Invitelnél nem tudom miért nem +-os."
Azt TE állítottad olyanra, átállíthatod ADSL2+ ra szerintem..
Típusmeghatározásnál kevés azt mondani hogy fekete. Elég sok típus fekete színű manapság... -
btz
addikt
Telekomosnál kérdezd meg nincs e a vonalon snr lock. Ha van, akkor vegyék le.
Az Invitelest pedig nagyon furcsállom. Olyan mintha elvágták volna a magasabb frekvenciákat.
Én csak ennyit tudok hozzátenni a látottakhoz, részletesebb és szakmai infót majd dchard nevű fórum társ ad. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest