Új hozzászólás Aktív témák
-
Callmaster
tag
Köszönöm szépen a választ.
Megmondom őszintén miután lement a 2 óra pont a linkelt oldalon található leírás alapján próbáltam kihasználni a vonali tartalékot. Annyit sikerült elérnem hogy 15000kbit környékére beállt a letöltés, de a feltöltés nem változott.
A Thomson modemen cseréltem Firmware-t(elég sokat adtak ki hozzá), de semmi változás. Nem értem hogy a feltöltés ami 2 évig megvolt 1085kbit, miért nem megy most már 766kbit fölé.
Jelenleg 6 modemem van(találtam 1 360R b-st is) és mindegyiknél 760kbit a plafon.
Külön nem lehet valahogy csak a feltöltési SNR-t állítgatni?
Annyira nem vagyok otthon ebben a témában. Sok linkelt SM50B-s képet láttam és nekem furcsa hogy úgymond "rosszabb" vonali értékek mellett is helyenként jóval nagyobb sebességet tudnak elérni.Szerintem még beszerzek 1 T1-set is.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest