Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Ez természetesen igaz. Csak rámutattam, hogy kissé túl vannak lőve az árak. Nem, mintha más nagy márkák minőségi tabletjei olyan olcsók volnának... Nekem speciel nem jön be a tablet. Volt, több is, de a kezdeti lelkesedés hamar elmúlt. Zavarnak az erőltetett mobil nézetek, hogy gyakran váltani kellett teljes nézetre, pedig az összes mai hordozható eszköz, beleértve a telefonokat is, mint rendelkezik akkora felbontással, hogy ne okozzon gondot a normál nézet. Továbbá a virtuális billentyűt sosem bírtam megszokni, külső billentyűvel pedig mégis mi a különbség egy 12"-es noti és egy tablet között? Főleg ha a noti is touchscreen. Ios-re vagy a droidra kiadott játékok sosem érdekeltek, amik viszont igen, az mind PC only. De ez szubjektív. Böngészni, egyéb egyszerű tartalomfogyasztásra többnyire az ősi X201-et használom tabletként, vagy a telefont, minden másra ott a laptop.
De én is ismerek jó néhány embert, akinek csak mobilja és valamilyen tabletje van, remekül el vannak velük, nincs hiányérzetük. De akkor is drága az iPad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő