- Particionálás
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Ez egy amds- hír/totyik. Itt mi vagyunk itthon. Nézd meg mikor irogatok intel totyikban. Annó volt szerencsém Talán p1 idejében (de ez már nagyon régen volt, emmiatt tévedhetek is) mikor még olyan lapok voltak, hogy belement intel, amd, via proci is (K6-2 450 ha minden igaz és jobb volt, meg VIA Cyrix MII 300).
Aztán volt p3 (ott nem volt amd-m). Majd p4 cerka és prescott. A cerka idején volt sa-s sempronom is. Jobb volt a sempi.
Az őskorban meg 486, p1. Most van amd-m is meg córó a gyereknek (sajnos az úgy alakult és én kérek elnézést). Magyarul van rálátásom. Ezekből a tapasztalatokból kiindulva gondolom, úgy hogy az intel többször megszopatott már. Kivéve a p3-t. Ez a 2180 nem rossz, de van amd-s alternativája. Beszélhetünk itt a tuningról meg a szintetikus cuccokról, de engem a tuning csak soft módon érdekel a szintetikus tesztek meg egyáltalán nem. Arra jöttem rá az intelt soha nem a fejlödés hanem a pénzkereset motiválta akár az user átbaszásával is. Ez persze csak az én véleményem tapasztalatom ezzel az egésszel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi