Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz ^Boss #133 üzenetére

Ez egy amds- hír/totyik. Itt mi vagyunk itthon. Nézd meg mikor irogatok intel totyikban. Annó volt szerencsém Talán p1 idejében (de ez már nagyon régen volt, emmiatt tévedhetek is) mikor még olyan lapok voltak, hogy belement intel, amd, via proci is (K6-2 450 ha minden igaz és jobb volt, meg VIA Cyrix MII 300).
    Aztán volt p3 (ott nem volt amd-m). Majd p4 cerka és prescott. A cerka idején volt sa-s sempronom is. Jobb volt a sempi.
    Az őskorban meg 486, p1. Most van amd-m is meg córó a gyereknek (sajnos az úgy alakult és én kérek elnézést). Magyarul van rálátásom. Ezekből a tapasztalatokból kiindulva gondolom, úgy hogy az intel többször megszopatott már. Kivéve a p3-t. Ez a 2180 nem rossz, de van amd-s alternativája. Beszélhetünk itt a tuningról meg a szintetikus cuccokról, de engem a tuning csak soft módon érdekel a szintetikus tesztek meg egyáltalán nem. Arra jöttem rá az intelt soha nem a fejlödés hanem a pénzkereset motiválta akár az user átbaszásával is. Ez persze csak az én véleményem tapasztalatom ezzel az egésszel kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák