Hirdetés
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Bevallom ezt nem próbáltam, 1előre csak koca linuxos vagyok
Oké, legyen ebben jobb az AMD, jobb híján, mert másban nem igen tud, c2d-nél kénytelenek voltak valamit elvenni, mert a cache és az FSB csökkentés annyi mínuszt nem hozott, amennyivel drágább egy VT-s proci. De valljuk be, ez elég kevés felhasználót érint...
#193 Oliverda: Hagyjuk a fogyasztást, ahogy mondod függ a chiptől is, gyakorlati szerepe ekkora eltéréseknél kb annyi, hogy mennyivel gyorsabban/lassabban kell tekernie a ventinek, nem sokan szaladgálnak 80+ tápokkal, idleben úgyis bukta ennyi különbség, loadon meg túlélhető 10-20W ide vagy oda...viszont ez az xbites teszt is érdekes, biztos őket is az intel pénzeli
#196 Sanyix: Húha, de jó valakinek, akkor én elbújok a 2180-ammal, ami 2 óra 9-es priorú orthos után 40 fok 1500rpm-en, igaz 1V-on, de mért ne ha betonstabil annyin is?
Nézd már meg alapfeszén a procidat, úgy vajon hány fokos lesz...nálam a gyári 1.275V-on furcsa mód már 2000 rpm kell, hogy ne menjen 57 fok fölé, hozzáteszem ha ezen a feszen 2900mhz-en használom, akkor 65 a max. Ennyit tenne a feszültség? Jah ennyit..
#197 dezz: 2 magos procikról beszéltünk, K10-ben még ilyen nincs tudtommal, nemtom hogy jön ide.
Monitorom- köszönöm érdeklődésed
- egy 1.5 éves 19-es TFT, de nem nézek rajta filmet, azt megoldom a 32"-os tvn, fullHD-t úgyse tud, majd a következő tvm olyan lesz, 100+ centivel, akkor érdekel a HD. Ha jól tudom a 780G sem támogatja HW-sen az mkv-kat, csak a szabvány dolgokat, az új intel chipekben is van 1ébként gyorsítás. Igaz már felsőbb kategória, de E8xxx mellett akár még dolgozhatsz is HD video mellett, ha nincs HW-s támogatásod akkor is, vegyünk csúcskategóriás x2-t, talán a 6400+, hát azzal nem vállalnám be, meg ott már nem pár W-os fogyasztás difi van. A 780G sztem htpcben lenne igazán nyerő, feltéve ha lenne emberi áru miniITX lap ilyen chippel, de erről nem tudok.
"Viszont továbbra is áll, hogy az AMD valamivel jobban skálázódik az órajellel, és itt mi nem gyári órajelekről beszélünk, hanem 3 GHz környékéről." Ezt meg nem igazán értem.
Szétoffoljuk a topikot de sebaj
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Windows 11
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest