Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
1. majd valamikor.. amikorra mar olcsok lesznek az uj modulok, igen!
3. 7 honap is boven eleg arra, hogy valaki laikus szemmel benezze a dolgot.
az elso a64-es procik csak s754-ben mentek (magyarul ott inditottak el oket), szoval en azt nem neveznem budgetnak.. most nyilvan az
4. a HT a winben nagyon erezheto volt, mashol valoban kevesbe..
miert lenne kotelezo valtani? akinek nincs penze, marad a mostani leggyorsabb core2-es vonalon, ne mondd nekem, hogy akinek keves a penze, annak MUSZAJ i7-re valtania4 magos procit kapsz olcson mindket gyartotol, x% gyorsulasert meg az elejen nem eri meg az a hatalmas felar..
tudom mit jelent a rokabor, viszont akkor eleg erthetetlen mit akartal vele, ezert kicsit a felfogast konnyitendo en masolasnak ertelmeztem inkabb
az hogy hol marad a rokabor, nem tul ertelmes arra a mondatra nezve (vilagosan leirja, hogy csak egyszer gyorsit az, ha a memvezerlot a prociba teszed, ezek utan rokabor szo ide a legkevesbe sem ertelmes nalam, de neked biztos jelentett valamit, es azert irtad le, akkor oszd meg legyszives!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest