- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
orion1025 #26 üzenetére
Igazad van, neked nem kell sok hely, gyűjtögetem a jó filmeket, jó minőségben, illetve a játékok is elég nagy helyet foglalnak, Steam-en, GOG-on, Uplay-en, stb. Én úgy szeretem, ha ezekre csak klikk és játszok, mikor van időm, így az összes fel van telepítve
A netem egy vicc, szóval nem 5-10 perc feltelepíteni egy GTA5-öt például (~90GB befrissítve), hanem 2 nap....
Szerk.: De amúgy elfogadom a Te érveidet is, mindenki maga tudja, a bajom az, hogy a hasonló házakkal árasztották el a gyártók a piacot (mert olcsóbban előállítható és most ez a terndi), nem is nagyon van olyan ház, amiben 5+ 3,5 colos hely lenne.
-
zetor2000
őstag
válasz
orion1025 #15 üzenetére
"Az optikai meghajtó nélküli házak sem véletlenül tűntek el, mert én is lusta vagyok már a lemezért elmászni ha kell, szeretem más formában tárolni a motyóimat amiket gyorsan elérhetek."
A meglátásod nem helyes... Az optikai meghajtó nélküli házak pont, hogy megjelentek. Mert már nincs szükség optikai meghajtóra.Amúgy van még jópár nagyméretű periféria, ami jó, ha elfér a gépben. Én sajnálom, hogy kopnak ki ezek a lehetőségek. Pl. régebben volt csöves végfok a PCbe, vagy ilyen előlapi panelek, amikkel mindent is lehetett csinálni, ezek nincsenek kismeghajtó méretben, vagy kevés a hely. Pl. kártyaolvasó meg ventivezérlő ilyen módon nem építhető be, pedig itt-ott lenne rá szükség.
-
nexplo
őstag
válasz
orion1025 #15 üzenetére
Megértem az érvelésed még ha nem is értek vele egyet. Az hogy le van mentve 50-100db kedvenc film szerintem nem túlzás. A telefonom 32giga memóját is évente archiválom. Ha hozzá veszem hogy manapság 30 giga simán van egy játék ami később még agyon frissíti magát akkor beláthatod hogy hely az kell. Szeretem a felhőt de amikor az almafon frissítés után a telefonról és a felhőből is eltüntetett több giga adatot véglegesen akkor hidd el nem esett jól. Az apple azt mondta hogy ez van bumm. Szóval inkább veszek néhány HDD-t. Van amit csak mentéskor dugok gépre nem véletlenül. Nem kívánom hogy járj így de hidd el nem kellemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Makashi MK50 eddig ismeretlen áron nyújt E-ATX méretű alaplapokat fogadó belteret, valamint szinte végtelen számú ventilátorhelyet.
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest