Hirdetés

Új Enermax ház mutatkozott be

A Makashi MK50 eddig ismeretlen áron nyújt E-ATX méretű alaplapokat fogadó belteret, valamint szinte végtelen számú ventilátorhelyet.

Az Enermax bejelentette legújabb, Makashi MK50 névre keresztelt házát, amely 452 x 212 x 495 milliméteres méreteivel legfeljebb E-ATX alaplapokra épült konfigurációt képes elnyelni. A kétkamrás kialakítású belső mellé viszonylag egyszerű külső társul, a fekete acélból épült szerkezetet a 4 mm vastag edzett üveg oldallap és az előlapon átlósan végigfutó, alaplapra csatlakoztatható RGB fényáradat igyekszik feldobni. Utóbbi nem csak az ismertebb alapgyártók szoftvereivel vezérelhető, hanem az I/O panelen az egyetlen USB 3.0, a dupla USB 2.0 és a különálló 3,5 milliméteres jack csatlakozók mellett elhelyezett kapcsolóval is, ezzel összesen 13 darab előre beállított effekt között zongorázhatunk.


[+]

A beltér alsó szekciójában két darab 3,5 hüvelykes meghajtót helyezhetünk el az ATX méretű tápegység elé, míg 2,5 hüvelykes adattárolókból összesen 6 darabot telepíthetünk a házba. Grafikus kártyából legfeljebb 410 mm hosszú példányok férnek be, a processzorhűtő magasságát pedig 160 milliméterben maximalizálták a tervezők. A rendszer hűtéséről egy, a hátoldalra felszerelt 120 mm átmérőjű ventilátor fog gondoskodni, ezt kiegészíthetjük elöl és felül is 3-3 darab ugyanekkora légkavaróval, a felső hármas helyére pedig akár kettő darab 14 centiméteres verziót is szerelhetünk. A vízhűtést preferálóknak sem kell szomorkodniuk, az előlap mögé és a tetőlemez alá legfeljebb 360, míg a hátsó ventilátor helyére 120 mm hosszú radiátorok helyezhetők.


[+]

Az Enermax Makashi MK50 márciustól válik elérhetővé, egyelőre ismeretlen árcédulával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés