- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
uj whql driver (akit érdekel) 178.13
-
P.Robi87
tag
NVIDIA ForceWare 177.98
-
Findzs
addikt
megnéztem a listát köszi
azért a colonial marines gpu-s fizikával kiru lesz
az nvidia kezében csak ez az egy fegyver maradt az atival szemben
nagyon elképzelhető hogy jobban ráfognak gyúrni a physx es játékokra és akkor hiába jobb az ati kártya ha nem megy rajta a fizika csak szoftveresennyomják majd az ingyen hardvert a fejlesztőknek csak hogy az ő fizikai megoldásukat használják
félreértés ne essék nem vagyok nvidia fan azt a kártyát szoktam megvenni amelyik ár/érték arányban a legjobb
nem lehet tudni melyik kártyával jár jobban az ember, az biztos hogy a mostani játékok 1280x1024 ben high beállításokkal vígan elmennek egy 9600 gt-n is +fizika
-
Findzs
addikt
nvidiás béta driverek szinte hetente jelennek meg
nekem is az van fent hibátlanvalahol olvastam hogyha whql -esé akarják tenni akkor zsozsozni kell a microsoftnak, hetente meg elég nagy pénz lenne feleslegesen mikor ugyis mennek a kártyák whql nélkül is
-
berVi
senior tag
whql jelentősége: újabb zöldhasúak landolnak az ms kasszájában
-
KDavid17
aktív tag
Mikor ad már ki az nvidia új drivert ?
-
mephi666
nagyúr
tegnapelőtt a jó öreg inno7300gt-mhez felraktam a legújabb, ajánlott nvidia drivert, aztán doom3 el sem akart indulni, mert az opengl vezérlővel valami problémája lett... tettem is vissza a régit... nem minden esetben a legjobb az új driver :S
-
polika
senior tag
Megmondaná nekem valaki hogy egy geforce 6600GT-hez milyen nvidia driver passzolna a legjobban? Elolvastam a release notest az envidia legújabb driverénél amit a hardveremhez ajánlott és az összes változtatás az újabb kártyákat érintette (nem meglepő). Namármost ha pozitív változást nem hozott ez a driver semmit sem az én kártyámnak akkor nincs értelme feltenni, mert tudom hogy egy ilyen nagy projektnél simán előfordulhat hogy valami olyat csináltak ami ha nem is BUG-ot de teljeseítményre már nem az én karimra optimalizált beállításokat ad és emiatt csak szívnék egy újabb driverrel. Viszont jó lenne tudni hogy mi volt a legutolso WHQL_es nevidia driver amiben még aktívan javítottak vmit az én kártyámra, csak nem tudom hogy hogylehetne ezt kideríteni. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.
-
-
Tomate
veterán
3DMark Vantage
Catalyst 8.8-al a mag 750Mhz-en ment
Catalyst 8.9-el a mag itt csak 735Mhz-en ment
A különbség látszik...
-
Hakuoro
aktív tag
AMD FUSION - BETA!!!
Ez elég érdekes! Az AMD megoldotta volna a Vista alatti gyenge játékteljesítmény problémáját? Holnap kipróbálomháthagyorsít valamit.
-
Daveedka
tag
na letőccsük
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #21 üzenetére
Igen. Hihetetlen, hogy az emberek egy időben elkábultak a zöldektöl. Csak akkor nem volt érdekes a driver. Most hogy kéne a kraft nincs aki írjon, hiszen eddig se írtak. Lényeg a lényeg az amd tanulva saját és az ati hibájából rendet rakott. Az atin látszik is. Ami meg szimpatikus, hogy olcsó is. Lehetne drágábban is adni azokat a vga-t. Persze az ati jó fej így nem teszi.
Ste:
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #17 üzenetére
Még mindig sirnak a 4xxx széria miatt
-
törölt tag
az nvidianal a 175,19 az juni 23-as datumu...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen NV kártyákon ez a három játék működik. A többi programhoz függően azok licensz szerződésétől vagy PPU kell, vagy elég a CPU is.
Itt egy folyamatosan frissített Physx support oldal. A program mellett a piros X jelenti a CPU-s támogatást, a kék pipa a PPU gyorsítási lehetőséget, a kék/zöld pipa esetén van PPU és GPU gyorsítás is, és a zöld pipa esetén a progiram csak GPU gyorsítást alkalmaz.
-
Khaal
őstag
Most hogy van ez a physix-szel? Nvidia kártyákon csak ez a három játék működik, a többi támogatott cím meg csak physix kártyával megy?
-
Kíváncsi vagyok ez mit tud egy x1650xt-nél, a 8,8-as driverrel 500 pöttyel kevesebbet kaptam 3dmark 2006-ban, mint a gyári 8,3-al, ez mennyit vesz el belőle vajon 1000-et
-
Devid_81
félisten
Egyszer az AGP-s.karikat it utol érhetné vmi csoda!
Vagy az újabb mobility cuccokat mondjuk XP alá.... -
sNORh
addikt
este felteszem az uj catalystet, hátha eltünnének a 8.8-as bugok.
-
Mókás, hogy ez az összefoglaló alapján úgy néz ki, hogy az ATi (AMD) driver kicsit összeszedettebb és bővebb.
Igaz mindez ellen ott van a PhysX támogatás. (bár csekény mértékben elterjedt és súlyos FPS-eket von el a mostani amúgy ár/teljesítmény arányairól híres káűrtyákból[természtesen, ha használják!]) -
CocooN-z
őstag
Jelenlegi driverek + Physx ut3 alatt azért lecsökkentik rendesen a speedet. de egy ici kis 9800gt től mit is várok el mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph NVIDIA GeForce és AMD Radeon meghajtókörkép.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest