Új hozzászólás Aktív témák
-
polika
senior tag
Megmondaná nekem valaki hogy egy geforce 6600GT-hez milyen nvidia driver passzolna a legjobban? Elolvastam a release notest az envidia legújabb driverénél amit a hardveremhez ajánlott és az összes változtatás az újabb kártyákat érintette (nem meglepő). Namármost ha pozitív változást nem hozott ez a driver semmit sem az én kártyámnak akkor nincs értelme feltenni, mert tudom hogy egy ilyen nagy projektnél simán előfordulhat hogy valami olyat csináltak ami ha nem is BUG-ot de teljeseítményre már nem az én karimra optimalizált beállításokat ad és emiatt csak szívnék egy újabb driverrel. Viszont jó lenne tudni hogy mi volt a legutolso WHQL_es nevidia driver amiben még aktívan javítottak vmit az én kártyámra, csak nem tudom hogy hogylehetne ezt kideríteni. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Crypto Trade
- Filmvilág
- Gaming notebook topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 3
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest