- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- SSD kibeszélő
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
polika
senior tag
Megmondaná nekem valaki hogy egy geforce 6600GT-hez milyen nvidia driver passzolna a legjobban? Elolvastam a release notest az envidia legújabb driverénél amit a hardveremhez ajánlott és az összes változtatás az újabb kártyákat érintette (nem meglepő). Namármost ha pozitív változást nem hozott ez a driver semmit sem az én kártyámnak akkor nincs értelme feltenni, mert tudom hogy egy ilyen nagy projektnél simán előfordulhat hogy valami olyat csináltak ami ha nem is BUG-ot de teljeseítményre már nem az én karimra optimalizált beállításokat ad és emiatt csak szívnék egy újabb driverrel. Viszont jó lenne tudni hogy mi volt a legutolso WHQL_es nevidia driver amiben még aktívan javítottak vmit az én kártyámra, csak nem tudom hogy hogylehetne ezt kideríteni. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest