Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ABee

tag

Én sem szeretem annyira a lépegetôket, de nem tudom mért van ezen mindenki fennakadva. Néhányan mintha nem is játszottatok volna az elôzô részekkel... A TS is televolt lépegetôkkel, (sok képen pl a TS féle Mammuth Mk II továbbfejlesztett változatát vélem felfedezni, meg hogy néhány épület tud majd járni de ez nem jelenti hogy "hagyományos" egységbôl kevés lessz) sôt a 3. részben újra játszhattunk 2db TS-es lépegetôfajtával az egyik GDI frakciónál (Steel Talons asszem...) Az meg aki azt mondja hogy legyen bonyolultabb taktikusabb az játsszon a Total anhillatonnal vagy Supreme commanderrel. A CnC mindig is arról szólt hogy véded magad amíg meg nem tudsz építeni 4-5 mammuth tankot aztán kíméletlenül legyalulod a pályát, talán a Red Alertekben (2. résztôl fôleg) kell kicsit többféle egységet magaddal vinned. Nekem ez mint koca rts játékosnak még talán jobb is. A Warcraft3-mal pont az KôPapírOlló rendszerû bzulás miatt nem tudtam soha egy jót játszani. Grafika meg nem baj ha szép de azért RTS-nél szerintem is inkább legyen picit csúnyább de ne szaggasson be ha egyszerre 100 egység lövi egymást teljes gôzzel.

Új hozzászólás Aktív témák