Hirdetés
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizakodónak, tapasztalatlannak, naivnak, hiszékenynek. Továbbfokozni nem érdemes, lehet hülyének is nevezni, ennek ellenére lehet egy kitűnő szakmunkás vagy tűzoltó vagy sofőr, akármi. Csak olyat csillantottak meg előtte amire nincs rálátása ÉS NAGYON hihetően adták elő.
Ez egy olyan valami ami az emberiség kezdete óta működik és szélhámosság a neve. Bárki bármikor bedőlhet, nincs ellenszer, ha olyanba visznek bele teljességgel hihetően amibe te rutintalan vagy.
Nem kell ezért elítélni senkit. Én estem bele ilyenbe mert kedves ismerősöm vitt bele, ő se tudta hogy kamu. Nem néztem utána, ő is én is bedőltünk.
Ez az egyik alap építőköve a szélhámosságnak, ismerősnek jobban hiszel, a másik meg ami a piramisjátékokba csúcsosodott ki, az hogy nem milliókat ígérnek 2 perc alatt hanem egy teljességgel hihető közepes futamidejú korrekt nyereséget. Ha ezt megfűszerezik érvekkel, olyanokkal ami teljességgel elhihető átlagembernek akkor bingó, megvan a tökéletes csali.
"Aki egy könnyen manipulálható árfolyamú valós értéket nélkülöző befektetésbe rakja minden megtakarítását"
Ebből a mondatodból hidd el hogy nagyon sokan max. 4-5 szót tudnak értelmezni. Ebbe benne van az egy, az aki, a könnyű meg a minden. És ez egy könnyű mondatszerkezet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest