- Nikon DSLR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autóhifi
- Milyen SSD-t vegyek?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizakodónak, tapasztalatlannak, naivnak, hiszékenynek. Továbbfokozni nem érdemes, lehet hülyének is nevezni, ennek ellenére lehet egy kitűnő szakmunkás vagy tűzoltó vagy sofőr, akármi. Csak olyat csillantottak meg előtte amire nincs rálátása ÉS NAGYON hihetően adták elő.
Ez egy olyan valami ami az emberiség kezdete óta működik és szélhámosság a neve. Bárki bármikor bedőlhet, nincs ellenszer, ha olyanba visznek bele teljességgel hihetően amibe te rutintalan vagy.
Nem kell ezért elítélni senkit. Én estem bele ilyenbe mert kedves ismerősöm vitt bele, ő se tudta hogy kamu. Nem néztem utána, ő is én is bedőltünk.
Ez az egyik alap építőköve a szélhámosságnak, ismerősnek jobban hiszel, a másik meg ami a piramisjátékokba csúcsosodott ki, az hogy nem milliókat ígérnek 2 perc alatt hanem egy teljességgel hihető közepes futamidejú korrekt nyereséget. Ha ezt megfűszerezik érvekkel, olyanokkal ami teljességgel elhihető átlagembernek akkor bingó, megvan a tökéletes csali.
"Aki egy könnyen manipulálható árfolyamú valós értéket nélkülöző befektetésbe rakja minden megtakarítását"
Ebből a mondatodból hidd el hogy nagyon sokan max. 4-5 szót tudnak értelmezni. Ebbe benne van az egy, az aki, a könnyű meg a minden. És ez egy könnyű mondatszerkezet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- Óra topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- Autóhifi
- Facebook és Messenger
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő