- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
altare
tag
Na megvan a mai programom is akkor : D
-
Findzs
addikt
németül beszélnek ?
fel se rakom -
Logen88
aktív tag
Ezt ki kell próbálnom, biztos nagyon adja az ívet.
Német kicsit furi lesz benne na mind1.
-
semetka
őstag
Kiv leszek milyen, estére egy kis kikapcsolódás.
-
Vigilante
őstag
Üdvözöllek a Crysis 1 világában!
Bezzeg benn szépen megy stabil 80-100 FPS-el és a GPU-k se esnek vissza 60 köré, hanem végig 90+ ba vannak!Nah meg a sima Crysis 1-be a jeges pályán, ahol nem kellett a fákat számolnia ott is hasonlóan szépen, ment 70-80 FPS-el!
Optimalizálatlan, de enélkül nem lenne Crysis a Crysis!
-
Vigilante
őstag
Itt van pár kép belőle a Crysis gépigénye és a hulla szar SLI skálázódás az maradt!
Jah igen, akinek SLI rendszere van! Az nevezze át a Bin64 mappába a Crysis_Wreckage.exe-t simán csak Crysis.exe-re és máris lesz SLI!Egyébként így az első 10 percben eléggé faszának tűnik, furi a német hang, de hozzá szoktam anno már a német adókat bámulva gyerekként, aztán, meg úgy is van angol felirat!
-
Silenzio
addikt
Én is végigvittem. Szerintem jó másfél óra volt mindkét történet, lehet kettő. Deltán nyomtam, Crysist elvből nem játszom a legnehezebb fokozat alatt.
Akinél ilyen bugos nem lehet, hogy nem teljesen stabil a procituningja? A Crysis nagyon érzékeny rá, annyira labilis az engine hogy néha még egy prime stabil procival is durva dolgokat produkál, amik gyári alapórajelen nem jönnek elő. A kedvenceim a levegőben lógó autóalkatrészek és a társai fejére hugyozó katona. Nálam mindkettő csak tuningolt - prime stabil- procival jött elő.
Viszont most szinte semmilyen bug nem volt. Nomaddal nem tudtam gránátot dobni, ha megpróbáltam belefagyott a fegyver a kezembe. Meg egyszer hibaüzenettel leállt. Ennyi volt az egész. Szkript problémák is akadtak de ezek nem igazán bugok, inkább átgondolatlanságok. Beragadó csapattársakkal/ellenfelekkel egyszer sem találkoztam. A gépigény is óriási volt, a gyári játékokban azért tudták, hol a határ, nem jött feléd egyszerre 4-5 autó és 15-20 katona. Jól be tudja lassítani a gépet. Azért komoly akadások hál'istennek nem voltak. Nekem nagyon tetszett, állati kreatívra sikeredett, főleg az első epizód. A sztoriból viszont nem sokat értettem. A németem csapnivaló, a feliratra pedig nem volt idő figyelni. Mi volt a gond pl. a csajjal? Nem értettem, miért akarják kivégezni a katonák és azt sem, a Crysishoz képest mikor játszódik a sztori...
-
Slystyle
őstag
Én is letöltöttem, végig is játszottam, de hát nem volt túl hosszú, kb egy óra alatt végigvittem hardon. Kicsit fura volt a c2 után az első map Nomaddal és az első verziós ruhával.
-
Angel1981
veterán
Gáláns!
-
Löncsi
őstag
válasz
infectedmann #51 üzenetére
Crysis 1 óta ilyen. (2007)
-
XanD3R
senior tag
válasz
infectedmann #51 üzenetére
Igen. Tényleg elég hülyén van megoldva. Azért is gondoltam, hogy csinálok egy gifet, hátha segít
-
Bjørgersson
félisten
Na ennek örülök. Legalább a Warhead után sem fogok unatkozni.
Ezután meg lehet elkezdtem elölről (most már) mindhármat. -
Nem volt rossz, nekem kb. 2 óra volt, míg végigvittem. Easy-n
Bugok:
- A kapitány MI-je szeret beakadni, ilyenkor egy irányba elszalad és a falnál megáll. Semmi nem segít rajta, csak ha újrakezdjük az adott feladatot.
- Az ellenfél MI-je is képes hülyeségeket művelni.
- Néha hibaüzenettel elszáll a játék, nálam ez kétszer fordult elő.
- A vége felé némely csatáknál olyan helyekre spawnol az ellenség (folyamatosan), ami könnyen megközelíthető és látható.
- Az utolsó jelenetek előtt valami miatt ha nem sietünk eléggé, meghalunk a játékban.
- Grafikai bugok is előfordulnak (átlátszó falak, textúrahibák). -
XanD3R
senior tag
-
errorcode06
őstag
Például azt, hogyha stealth-ben vagyok is követ pl. a BTR és Tank lövegtornya is ?
(Első küldi, mikor meg kell védeni kell a buszoknál, megyek stealth-ben a tank mellett, látom néz rám, mihelyst kijöttem, egyből lőtt, kicsit érdekes...)
Egyébként nem rossz a gém, de a ficc nyelv engem nagyon zavar...
-
Löncsi
őstag
Váá, nem lehet befejezni a játékot.
Egy ponton elkezdek sebződni a semmitől és meghalok.
Amúgy jópofa, tetszik, de kicsit instabil szegénykém.
-
Chapel
addikt
Szépen fut 1680* ban, de kb 10 percenkét kifagy. Azért 2 dolog lejött, egyrészt bugosabb, másrészt itt végre nem kell egy tár egy emberbe, hanem 2-3 golyó. Ez pozitív, persze e mellett nem megy
Minden vga-n kijön a probléma? Nálam Ati 4850, többieknél? Van akinél gond nélkül játszható?
-
peterm711
aktív tag
Nálam az 1920x1080-as felbontás hiányzik, 1680x1050 a max
-
capulet75
addikt
Minek adták ez még ki?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egész jó. A német szinkrontól viszont megőrülök, de nem ez a legnagyobb baj. Eléggé bugos a game. Többször is sikerült beakadnom a falba, pedig csak két órát nyomtam. Persze nagyon faltól falig közlekedek, de talán nem kellene beakadnom.
A többi rendben van. Lehet, hogy csak az első pálya bugos ebből a szempontból.
Külön öröm a 64 bites támogatás. Nagy piros pont jár ezért. Bár előnyét annyira nem éreztem, de mindegy. Jó ha van.
-
errorcode06
őstag
Nekem nem volt ilyen gondom (12.4-es cata)
-
Kár, hogy 5-10 percenként széjjel fagy, így élvezhetetlen. A felbontás oké, de ez kevés vigasz.
-
LÁZ
addikt
x64 elindul, max felbontás 1600*1200, kiválasztom az angol nyelvet, erre már az elején bitte-danke van
-
F34R
nagyúr
Az egész egy bughalmaz , ritka fost adtak ki a kezükből.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor itt valami eléggé nemoké..
Mondjuk nálam eleve a felbontás is érdekes, mert kézzel kell beállítanom, hogy mennyi a monitor maxa, de ettől függetlenül mindenben működik, csak ebben nem..
(#24) Sonja: Jaaaaaaaaa, bocsi.
Én sejtem mi kavarhat, de ahogy elnézem nem csak nálam van kavar.
-
capulet75
addikt
Nálam ment 64bit, 1920x1200-ban kb 10 percet, azután elszállt a játék.
Beállitottam nyevlnek az angolot, de akkor is németül brekeg.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WongFeiHong #14 üzenetére
Annak nem sok köze van az asztali és a felbontáshoz...
-
F34R
nagyúr
válasz
WongFeiHong #14 üzenetére
alumínyium nem jauh ?
-
infectedmann
őstag
Felbontás választék eléggé szegényes
FullHD monitoron így élvezhetetlen. No, keresek hozzá valami mókolást, hátha meg lehet oldani
---
Akkor nekem is valami Catalyst-os hiba lehet -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #11 üzenetére
Nem lehet..
Catalyst-tel van valami kavar... Eleve sz@rul detektálja a monitorom, ha nem adom meg neki a fix max felbontást, akkor nem is tudom kiválasztani az 1680*1050-et...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hö, Nekem nincs benne az 1680*1050-es felbontás..
-
Silenzio
addikt
Pont ma gondolkodtam rajta, hogy hetedszer is felrakom a Crysis-t, de akkor inkább ezt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tehát akkor, ez elvileg letölthető, játszható. Nem kell hozzá semmi. Igaz?
-
infectedmann
őstag
Szuper
Jó kis kikapcsolódás lesz mára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest