-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Én tőle rendeltem üvegfóliát/tempered glasst. Még nem helyeztem fel, mert amivel vettem még fent van, de pótnak rendeltem már. Nagyon frankón csomagolja, szinte kizárt, hogy megtörjön útközben. Ezért is csak tőle rendelek.
Korábban volt fent Samun, Iphone-on tőlük lévő....Szépen felfekszik és olyan 3-4 hónapig tuti bírja, utánna a szélein lepercenik, megreped. De számomra nem is baj, mert ilyenkorra már a kivágásoknál, hangszórónál felgyülemlik annyi kosz, hogy pont jó leszedni megtakarítani és feltenni az újat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest