- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Segits nekem légyszives....Valszeg nem foglak szóról szóra idézni
de nekem ugy rémlik mintha te emlegetted volna hogy a Clear Sky-ba is valahogy utólag került bele a 10.1,,,ami igy ebben a formájában ilyen olyan okok miatt gyakorlatilag semmit nem ér....mivel az egész motort kellet volna ugy irni hogy az jó legyen...(remélem eléggé szakbarbár volt a fordításom rólad)
Far Cry2 ben pedig ott a sokak álltal utált "recegős llaggolós" bug,,,amiről megint csak tőlled olvastam valahol hogy a srácok elcseszték a DX10 részét a játéknak....
amiből én mint átlag felhasználó annyit látok, hogy hiába van meg a kivánt fps-em amikor menet közben idegesitően rángatja a képet a játék,, plusz hiányoznak dolgok, dx10 alatt ami dx9 ben ott van...tehát hogy valóban érdekes legyen a játék DX9-ben játszom...
Na most akkor miért is jó nekünk hogy van már két-majdnem három DX10.1-es játékunk?
(a kérdés csak költői.....igazából csak kezd már a gyikom ki lenni a folytonos vakitással)Tehát pusztán csak annyi hogy élvezem olvasni a hozzászólásaidat, plussz az irásaidat...mert egy pillanatig olyasmit hiszek hogy még értek is hozzá,,,na de folyton csak a "magyarázkodás" részét látom illetve hallom.....a dolgoknak....olyat az utobbi időben nem nagyon hallotam hogy ezt most azért csinálták jól...mert.....mindegy is..szaporithatnám a szavakat itt de felesleges...szerintem érted miért sir a szám
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest