Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz Abu85 #155 üzenetére

Segits nekem légyszives....Valszeg nem foglak szóról szóra idézni :DDD
    de nekem ugy rémlik mintha te emlegetted volna hogy a Clear Sky-ba is valahogy utólag került bele a 10.1,,,ami igy ebben a formájában ilyen olyan okok miatt gyakorlatilag semmit nem ér....mivel az egész motort kellet volna ugy irni hogy az jó legyen...(remélem eléggé szakbarbár volt a fordításom rólad :B :D )
    Far Cry2 ben pedig ott a sokak álltal utált "recegős llaggolós" bug,,,amiről megint csak tőlled olvastam valahol hogy a srácok elcseszték a DX10 részét a játéknak....
    amiből én mint átlag felhasználó annyit látok, hogy hiába van meg a kivánt fps-em amikor menet közben idegesitően rángatja a képet a játék,, plusz hiányoznak dolgok, dx10 alatt ami dx9 ben ott van...tehát hogy valóban érdekes legyen a játék DX9-ben játszom...
    Na most akkor miért is jó nekünk hogy van már két-majdnem három DX10.1-es játékunk?
    (a kérdés csak költői.....igazából csak kezd már a gyikom ki lenni a folytonos vakitással) :(( Tehát pusztán csak annyi hogy élvezem olvasni a hozzászólásaidat, plussz az irásaidat...mert egy pillanatig olyasmit hiszek hogy még értek is hozzá,,,na de folyton csak a "magyarázkodás" részét látom illetve hallom.....a dolgoknak....olyat az utobbi időben nem nagyon hallotam hogy ezt most azért csinálták jól...mert.....mindegy is..szaporithatnám a szavakat itt de felesleges...szerintem érted miért sir a szám :U

Új hozzászólás Aktív témák