- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988
üzenetére
A legora: Es ebbol levontad az altalanos kovetkeztetest, hogy vagy minden no ilyen, aki meg nem az b.szatlan picsa

Azt hiszem nem erted. A mit keres egy no villmernoki karon, vagy nem kene ide noknek jarniuk , az kicsit mas felallas. Aztan meg lesett a tanar, amikor megis megoldottam a feladatot. NEhezito tenyezo: raadasul meg mellben is eros voltam (meg szerencse, hogy nem szoke, akkor vajon mit kaptam volna...)
Nem fair kerdes. Nezze meg az oneletrajzom, nezze meg hogy kodolok, de hagyja beken mim van vagy nincs a labam kozt.
Amugy ez inkabb odahaza jellemzo. Itt meg SOHA nem firtattak a nemem.
Sajnos el tudom kepzelni, hogy a noies szakmamban pont ugyanez van a ferfiakkal. Pl. ha valaki ovobacsi, mar furan neznek... Miert? Miert ne lehetne egy ovobacsi olyan jo, mint egy ovoneni? Es meg lehetne sorolni. Hulyeseg ez alapjan megitelni egy embert. Iteljeak meg a munkam, de ne a nemem alapjan skatulyazzanak rogton.
Van aki pont emiatt fordul a kisebb ellenallas iranyaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EAFC 26
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Path of Exile (ARPG)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Banggood
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest