Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #89 üzenetére
A legora: Es ebbol levontad az altalanos kovetkeztetest, hogy vagy minden no ilyen, aki meg nem az b.szatlan picsa
Azt hiszem nem erted. A mit keres egy no villmernoki karon, vagy nem kene ide noknek jarniuk , az kicsit mas felallas. Aztan meg lesett a tanar, amikor megis megoldottam a feladatot. NEhezito tenyezo: raadasul meg mellben is eros voltam (meg szerencse, hogy nem szoke, akkor vajon mit kaptam volna...)
Nem fair kerdes. Nezze meg az oneletrajzom, nezze meg hogy kodolok, de hagyja beken mim van vagy nincs a labam kozt.
Amugy ez inkabb odahaza jellemzo. Itt meg SOHA nem firtattak a nemem.
Sajnos el tudom kepzelni, hogy a noies szakmamban pont ugyanez van a ferfiakkal. Pl. ha valaki ovobacsi, mar furan neznek... Miert? Miert ne lehetne egy ovobacsi olyan jo, mint egy ovoneni? Es meg lehetne sorolni. Hulyeseg ez alapjan megitelni egy embert. Iteljeak meg a munkam, de ne a nemem alapjan skatulyazzanak rogton.
Van aki pont emiatt fordul a kisebb ellenallas iranyaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged