Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988
üzenetére
A legora: Es ebbol levontad az altalanos kovetkeztetest, hogy vagy minden no ilyen, aki meg nem az b.szatlan picsa

Azt hiszem nem erted. A mit keres egy no villmernoki karon, vagy nem kene ide noknek jarniuk , az kicsit mas felallas. Aztan meg lesett a tanar, amikor megis megoldottam a feladatot. NEhezito tenyezo: raadasul meg mellben is eros voltam (meg szerencse, hogy nem szoke, akkor vajon mit kaptam volna...)
Nem fair kerdes. Nezze meg az oneletrajzom, nezze meg hogy kodolok, de hagyja beken mim van vagy nincs a labam kozt.
Amugy ez inkabb odahaza jellemzo. Itt meg SOHA nem firtattak a nemem.
Sajnos el tudom kepzelni, hogy a noies szakmamban pont ugyanez van a ferfiakkal. Pl. ha valaki ovobacsi, mar furan neznek... Miert? Miert ne lehetne egy ovobacsi olyan jo, mint egy ovoneni? Es meg lehetne sorolni. Hulyeseg ez alapjan megitelni egy embert. Iteljeak meg a munkam, de ne a nemem alapjan skatulyazzanak rogton.
Van aki pont emiatt fordul a kisebb ellenallas iranyaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest