Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
A legora: Es ebbol levontad az altalanos kovetkeztetest, hogy vagy minden no ilyen, aki meg nem az b.szatlan picsa
Nem, nem így van... csaj írtátok hogy ha legót kap a lány baba helyett, akkor majd jobban érdekli a műszaki terep... de nem így van....
A mit keres egy no villmernoki karon, vagy nem kene ide noknek jarniuk , az kicsit mas felallas. Aztan meg lesett a tanar, amikor megis megoldottam a feladatot. NEhezito tenyezo: raadasul meg mellben is eros voltam (meg szerencse, hogy nem szoke, akkor vajon mit kaptam volna...)
Akkor örülnöd kellene annak, hogy végül elismerték hogy meg tudod csinálni. Kész is a történet. Ha meg jó a cickód, akkor megnézzük. Ez is biológiai kérdés, nem sok köze van az egész témához. Azt ne is várd el hogy nem nézzük meg, vagy ha igen, akkor járj araboknál szabvány öltözékben... (egyébként is örülnöd kellene ennek, szerintem egy nőnek akkor kell aggódnia, ha már senki nem tarja nőiesnek... ne mondd nekem hogy nem szereted ha szépnek tartanak!)
Szóval ott tartunk hogy te alkalmas vagy adott pályára, de ettől még a női nem kisebbik része az, aki ezzel foglalkozik. Ezen meg nem hiszem hogy aggódnod kellene... Csinálhatod amit szeretsz? Ha igen, akkor nincs miről beszélni, és hagyd meg a többi nőnek is a lehetőséget, hogy szabadon lesz@rhassa az egész informatikát nagy ívből, ha egyszer neki ez nem kell....
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- M.A.T.R.I.X Torrent Tracker
- Formula-1
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest