Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Igy van,ez volt a megoldas
A jsben van egy ilyen resz:
choose: function() {
option = this.getElementsByTagName("option");
for(d = 0; d < option.length; d++) {
if(option[d].selected == true) {
document.getElementById("select" + this.name).childNodes[0].nodeValue = option[d].childNodes[0].nodeValue;
}
}
}ezt kellett atirni erre:
choose: function() {
option = this.getElementsByTagName("option");
for(d = 0; d < option.length; d++) {
if(option[d].selected == true) {
document.getElementById("select" + this.name).childNodes[0].nodeValue = option[d].childNodes[0].nodeValue;
window.location.href=this.value;
}
}
}Igy mehet a valueba a teljes url, amire szuksegem van, at fog adodni
-
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss #9 üzenetére
Van megoldás a csicsára ÉS az új oldalra ugrásra , de az jquerys.
De azt nem használhatok, ugye.
(onchanget ha ki tudod váltani js kóddal és működik, és dizajnos , na az az ami nekem kell.Eddig nem lett rá megoldás... )coyot : van egy komplex rendszered, ami prototypeos. Ha csak includeolod a jqueryt, akkor is elrontja a FIZETÉSI oldalt, ami az egyik legfontosabb része az oldalnak... jqueryt meg ak includeolnom sem szabad.
-
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss #7 üzenetére
A ph-s is selectoxos, csak egy js átírja.
Tök egyszerű mi kell nekem. Designos selectbox, onchange eventtel. Mindkettő működjön, onchange event is, meg a a designos selectbox is.
A tied azért nem jó, mert csak egy normál mezei selectbox lesz , amihez még js sem nagyon kéne ( onchange is elég) ) -
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss #5 üzenetére
Elso is hasznal jqueryt, mivel a designolas jquery kod csinalta, csak elfelejtettem odarakni a scrptet.
ettol fuggetlenul nem kuldte at a masik oldalra. js script itt:
[link]Irta is egy srac:
I noticed in a previous release, other folks had mentioned that option values with an underscore (‘_’) in them do not work with this plugin. It still has not been fixed. Any ideas on how to fix this?Thanks,
-Chris
Oke megoldottam mashogy, kivettem az alahuzasos valuet a selectbol, mert ha benen van, akkor nem mukodik ( ha designos a selectbo. Egyebkent js nelkul megy) )
Ha megnezed onchanget hasznalok. -
tildy
nagyúr
válasz
bitblueduck #3 üzenetére
Nem nem, veletlenul lemaradt, otnnet kivettem egy szoveget, amivel a renszer azonosithato lett volna, sikerult levennem a '-t. Mindegy, az a megoldas MUKODOKEPES , ha az ember hasznalhat jqueryt.
Egyebkent ja, az $valtozo ott helyetessitve vagyon...
-
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
Az alahuzas mar meglett javitva ( masodik kodreszlet) . Utana derult ki, hogy dobhatoma kukaba az egeszet, mert nem hasznalhatok Jqueryt. Csak prototypeot.
Ugyhogy most arra keresek megoldast .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest