Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz hallador #142 üzenetére

majd később reagálok

röviden: láttam már épp elég 60/70-est meg 40-est
    majd 2-3 év múlva derül ki milyen arányban hullik a 8xx

panel? sz@rrá veri a 40-esben levő a 850-ét, a 60/70 is klasszisokkal jobb, de már, szintén csak házon belül maradtunk - tegyem hozzá már korrekt fhd ips fuji is van 200 körül, nem kell ahhoz csoda gamer gép -
    100k-s acer ezt kiröhögi - arról ne beszéljünk, hogy zenbookba is van pofájuk belerakni -
    meg lehet nézni külföldi fórumokat is, mi erről az emberkék véleménye...

tudom hogy megy nagyban, nem az a kérdés, a kérdés az, mért kell levinni a minőséget? és ha hiszed ha nem, nagyon sok felhasználásnál számít a panel minősége - ami a 850-ben van minősíthetetlen, van 100k-ért fhd tn lenovo, abba tökéletes -

debilezni nem kellene...nem ips-ről volt szó, a 8540-ben sem ips van, de jéééééééé ips szintű tn, pár generációval ezelőtt futotta rá és ez a gép újan nem 600k volt...most 2x annyiba kerülő modellbe is a 10k-s noname panelt rakják? hagyjuk már

nyilván nincs igény ips-re sem, azért terjed egyre jobban notebooknál is konzumer szinten is

szerk: ott a video, nem fake, saját gépeimről csináltam
    kár védeni a mundér becsületét, 100 emberből 100 melyik panelt bámulná? azt ami az 5 éves szintén hp eb-ben van, akkor még sikerült nem noname sz@rt rakni bc. vonalba
    ez speciel excelre se való, annyira színei sincsenek hogy az ember feje belefájdul

Új hozzászólás Aktív témák