Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz Chaser #143 üzenetére

majd 2-3 év múlva derül ki milyen arányban hullik a 8xx

Igen én is ezt mondtam most ezt felesleges volt leírni megint, mintha a te ötleted lett volna, ma nem hullik ez tény, szóval a következtetésed, hogy rossz az alaplap és majd jól tönkremegy mindjárt minimum sületlenség.

debilezni nem kellene...nem ips-ről volt szó, a 8540-ben sem ips van, de jéééééééé ips szintű tn, pár generációval ezelőtt futotta rá és ez a gép újan nem 600k volt...most 2x annyiba kerülő modellbe is a 10k-s noname panelt rakják? hagyjuk már

Szerintem is hagyjuk ,mert ugye az elfogadott mindenki által, hogy az Apple azért olyan drága mert megveszik, a mostani business gépek, meg azért olyan olcsók, mert több 100-at vesznek minimum belőlük. És akkor már nem fekszik amit hőzöngesz, hogy több 400 ezer a gép, mert ott majdnem egy small business árban adják... Akkor már.

kár védeni a mundér becsületét, 100 emberből 100 melyik panelt bámulná?

Csak azt értsd meg végre, hogy amit írsz igazad van de ez nem érdekli azokat akik dolgoznak rajta. Hiába sikítozik szervizes Bélám, hogy hol az IPS, ha könyvelő Margitnak ez pontosan megfelel. És ez akkor is így lesz ha még többször leírod, és akkor sem fog az élettartamra kihatni ha még többször leírod. Mondhatnám a téma az üzleti világban nem releváns!

Ha nem akarod érteni csak kötözködni, akkor hagyjad ne válaszolj, mert nem lesz vége, te a múltban élsz ezzel mit kezdjek?

Itt maximum Te kardoskodsz az igazad mellett, csak éppen nem bundér vagy nem az, senkit nem érdekel, hogy ki mit bámul azt értsd meg végre, mert azt sem tudja hogy mi az az IPS, meg majd nem IPS minőségű TN stb.... Ez gyerekes ne is haragudj...

az 5 éves szintén hp eb-ben van, akkor még sikerült nem noname sz@rt rakni bc. vonalba
    ez speciel excelre se való, annyira színei sincsenek hogy az ember feje belefájdul

Akkor menj el orvoshoz, mert a sok 100 000 irodai munkásnak nem.

Ha neked nem tettszik, akkor vegyél MSI-t ennyi röviden.

Új hozzászólás Aktív témák