- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Spoilerrrrr:
Nos egy új játékfajjal találkoztam amit MNTS-nek lehet magyarul nevezni. Vagyis Masszivan Nem Történik Semmi!! A demóban ha nem mész le az útról akkor eléred a házat éééééés lehet restartolni. Ha lemész az útról idővel kis világító csilaggmiafenéket találsz az erdőben. 144et lehet gyűjteni. Nos a kis MNTS-ben mivel marha idegesítő a zene illetve néha beugrik egy kis motion blur is(álló helyben azért ez valami) ezért én 46nál abbahagytam. Ha van nálad és ugy mész be a házba akkor is restart és gyűjthetsz újra előlről.. A pályának nincs széle. Addig rajzolja neked amig mész.
Ja próbaképp kínomba elindultam hátrafelé de szintén semmi csak az utat rajzolja neked folyamatban.
Szóval aki szeret a zöld erdőben kóricálni és közben semmi se tröténjen akkor ez a neki való gém. Aki szereti ha ugyanaz az idegesítő dallam szól a fülébe az szintén nyert.
És most iszok egy sört. Ennyit kinlódni egy MNTS-el szerintem megérdemlem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest