Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Jó ez a trailer, mert legalább tudom, hogy ezzel se kell foglalkoznom, a maradék érdeklődésemet is elvette
-
athomi
veterán
Akár merre megyünk, mindig ugyanoda érkezünk vissza. Néha a képernyő közepén kirajzolódik egy-egy pillanatra egy térkép, de nem sok jelentősége van.
Valaki gyűjtötte már össze a csillagocskákat? -
hommeros
őstag
úristün, mi ez a beteg játék.
-
válasz
Dr. Romano #19 üzenetére
Első blikkre lehet, de azért az "kicsit" tartalmasabb.
-
Dr. Romano
veterán
Na hát ez érdekes.
Első blikkre az American McGee's Alice jutott eszembe róla... Mindenesetre egy próbát valszeg teszek vele.
-
m1sk4r
aktív tag
Elég elvont egy játék az biztos.
-
GabN73
addikt
ez a gamma gothosoknak és emosoknak van kitalálva
-
twollah
nagyúr
Valami muveszjatek lehet.
-
obligat
senior tag
nekem bejött. nem a cél a lényeg benne, hanem ami útközben történik.
lovagolt a lány farkason a temetőben, ivott a tábortűznél, és gyanús, hogy a favágó megizélte, tologatott bevásárlókocsit stb. elborult nagyon, de tetszik. -
Zolás
addikt
Spoilerrrrr:
Nos egy új játékfajjal találkoztam amit MNTS-nek lehet magyarul nevezni. Vagyis Masszivan Nem Történik Semmi!! A demóban ha nem mész le az útról akkor eléred a házat éééééés lehet restartolni. Ha lemész az útról idővel kis világító csilaggmiafenéket találsz az erdőben. 144et lehet gyűjteni. Nos a kis MNTS-ben mivel marha idegesítő a zene illetve néha beugrik egy kis motion blur is(álló helyben azért ez valami) ezért én 46nál abbahagytam. Ha van nálad és ugy mész be a házba akkor is restart és gyűjthetsz újra előlről.. A pályának nincs széle. Addig rajzolja neked amig mész.
Ja próbaképp kínomba elindultam hátrafelé de szintén semmi csak az utat rajzolja neked folyamatban.
Szóval aki szeret a zöld erdőben kóricálni és közben semmi se tröténjen akkor ez a neki való gém. Aki szereti ha ugyanaz az idegesítő dallam szól a fülébe az szintén nyert.
És most iszok egy sört. Ennyit kinlódni egy MNTS-el szerintem megérdemlem -
cousin333
addikt
"A The Path-ről tudniillik, hogy a kritikusoknál igen jól szerepelt, kivéve a játékos társadalom nagy részét leszámítva."
Ebben az esetben "tudni illik". A mondat második fele meg értelmetlen.
-
Nunder
őstag
Horror játék Piroskával és kis barátaival? Érdekes, érdekes. Lehet meg kéne lesni azt a demo-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest