Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
Egy baj van az USR cuccokkal. A gyari support egyenlo a nullaval.
Nekem az USR8054 a Tvnetwork Lannet halozatan nem megy. Azert, mert USR-ek nem raktak bele MD5 Chap authentikaciot. Ami pedig teljesen szabvanyos.
Hiaba kuldtem nekik mukodo logokat, kihangsulyozva hogy az MD5 Chap nem tamogatasa a problema oka, a kedves support eloszor elkuldte a PPoE beallitas help-jet. Mintha nem tudnam, hogy kell beallitani.
A kovetkezo levelemre megint az jott, hogy szerintuk nem jol allitottam be. Anyad.
Igy aztan vettem egy SMC7004VBR-t, amire mar volt modositott fw, mivel az SMC gyarto nem nezte hulyenek azokat a kivalo itteni topicolokat, akik jeleztek a problemat. Holott az o termekuk legalabb belepett, csak a 15 percenkenti auth-ot nem kezelte.
Ettol fuggetlenul meg vagyok elegedve az USR8054-el, mert a legkisebb hiba nelkul mukodik.
Valoszinuleg azert, mert most csak switch-ket hasznalom. Az SMC vegzi az osszes ''melot'' (halora fellepes, port forward, stb...)
Nalam ugyanis az USR8054 azutan is hajlamos volt ujraindulni, hogy a legujabb fw kerult ra.
Jelenlegi allapotaban viszont betonstabil.[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- iGO Primo
- Suzuki topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest