- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
-
snemeth
aktív tag
Egy baj van az USR cuccokkal. A gyari support egyenlo a nullaval.
Nekem az USR8054 a Tvnetwork Lannet halozatan nem megy. Azert, mert USR-ek nem raktak bele MD5 Chap authentikaciot. Ami pedig teljesen szabvanyos.
Hiaba kuldtem nekik mukodo logokat, kihangsulyozva hogy az MD5 Chap nem tamogatasa a problema oka, a kedves support eloszor elkuldte a PPoE beallitas help-jet. Mintha nem tudnam, hogy kell beallitani.
A kovetkezo levelemre megint az jott, hogy szerintuk nem jol allitottam be. Anyad.
Igy aztan vettem egy SMC7004VBR-t, amire mar volt modositott fw, mivel az SMC gyarto nem nezte hulyenek azokat a kivalo itteni topicolokat, akik jeleztek a problemat. Holott az o termekuk legalabb belepett, csak a 15 percenkenti auth-ot nem kezelte.
Ettol fuggetlenul meg vagyok elegedve az USR8054-el, mert a legkisebb hiba nelkul mukodik.
Valoszinuleg azert, mert most csak switch-ket hasznalom. Az SMC vegzi az osszes ''melot'' (halora fellepes, port forward, stb...)
Nalam ugyanis az USR8054 azutan is hajlamos volt ujraindulni, hogy a legujabb fw kerult ra.
Jelenlegi allapotaban viszont betonstabil.[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő