- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szerenca
csendes tag
Létezik már 6.60-as T-Mobile szoftver 6300-hoz?
-
szerenca
csendes tag
válasz
Coyote2000 #3370 üzenetére
Neked csinált már ilyet egyébként a teló, vagy mindig is jól ment?
(Mér van az, hogy kb fél perccel későbbi hozzászólásod csak 10 perc múlva jelent meg :S)
-
szerenca
csendes tag
Sziasztok!
Újra itt vagyok hosszas kihagyás után
.
Az a problémám, hogy ha beindítom a gyári zenelejátszót, akkor nagyon lassan tölt be, valamint ha egy mp3 számot kiválasztok a listából az albumok közül vagy bárhonnan, akkor kb 13 másodpercig várakozik, mire elindítja, és ha a kiválasztás alatt ment egy szám előzőleg, akkor az tovább játszódik, miközben a teló nem érzékel semmilyen billentyűt az új szám beindításáig.
A KD playert próbáltam, de ott hiába csinálok meg egy playlistet, nem érzékel semmilyen zeneszámot (grrr...), és a memóriákartyához való elérést mindig jóvá kell hagyni, szal ez az őrületbe kergetett.
Próbáltam aac-t csinálni néhány mp3-ból, a különbség, hogy csak 3 és fél másodpercig tölti a számokat, de a zenelejátszó betöltése változatlan lassú (amely még önmagában nem lenne baj).
Egyébként egy 2 gB-os Kingston memóriakártyám van, de a gyári, 128 mB-os Nokia kártyával is ugyanezt műveli, úgyhogy szerintem a kártya független az egésztől (noha láttam olyan memóriakártyákat a piacon, amelyekre a HI-Speed felirat, vagy hasonlók voltak írva).Nagyjából ennyi a probléma. A telefonon 5.0-s T-s frissített szoftver van.
Tudnátok segíteni?
Köszi
-
szerenca
csendes tag
Nokia S40 - itt az ötödik!
A finn vállalat leleplezte legújabb mobiltelefon platformját.
László Ferenc, 2007. 05. 08. 14:35
A címben ugyebár ötödik kiadásról tettem említést, azonban nem árt tudni, hogy ezúttal tulajdonképpen nem az ötödik, hanem a negyedik S40 kiadáshoz van szerencsénk. Hogy is van ez? A válasz egyszerű: a legutóbbi S40 platform a 3rd Edition nevet viselte magán, azonban a gyártó a négyes szám szerencsétlen mivolta miatt egyszerűen kihagyta a negyedik generációt, és kapásból az S40 5th Edition-nel rukkolt elő.
A piacvezető mobilgyártó munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy a megújult platform vadonatúj lehetőségeket biztosít mind a fejlesztők, mind pedig a mobil operátorok számára, akik ennek köszönhetően új szolgáltatásokkal ˝bombázhatják˝ a mobiltelefont használók egyre népesebb táborát.
De tulajdonképpen mi is ez a Series 40 5th Edition? Egy teljes hardver, szoftver és API (Application Programming Interface) architektúra, mely magába foglalja többek közt a legújabb Java MIDP 2.1-et, ezenkívül pedig továbbfejlesztett felhasználói felülete révén minden korábbinál gazdagabb multimédiás élményt biztosít a nagy tömegeknek szánt Nokia telefonok használóinak. A teljes Series 40 5th Edition SDK júniustól lesz elérhető a fejlesztők számára, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a kereskedelmi forgalomban mikor debütálnak majd az első, már erre az új szoftverre épülő Nokia telefonok.
Mint ismeretes, a hagyományos Nokia mobilokon S40, az úgynevezett smartphone-okon pedig S60 szoftver teljesít szolgálatot. Ez utóbbiból a legfrissebb kiadás az S60 3rd Edition Feature Pack 2 nevet viseli magán.
--------
Hm, ez érdekes. Máris sok volt a bug?
Egyébként nem tudja valaki, hogy melyik volt a legelső s40-es mobil? ty -
szerenca
csendes tag
válasz
Coyote2000 #2299 üzenetére
Hidd el, én tudtam scrollozni. Addig nem nyugszom, amíg nem fog működni grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
szerenca
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2292 üzenetére
Ez nagy kár. Ez a nokia hülyesége, más cuccomat gond nélkül megoldom itthon...
-
szerenca
csendes tag
Helyes válasz.
Azért én azt tudom, hogy működött, mert egy csomószor visszanéztem az időpontot, mert a másik szobában szokott lenni a mobilom, egészen biztos, hogy lelapozással néztem meg, ezt az üzenet adatai gombot csak most fedeztem fel.
Újabb kérdésem lenne: visszarakják-e a régi verziót a boltban? Ha igen, akkor megoldható a probléma, és soha többet nem fogok frissíteni. -
szerenca
csendes tag
Valami kis emlékfoszlány ott van, mért nem készítettem fényképet... Van rá remény, hogy a nokia megoldja ezt a fajta hiányosságot? Engem nagyon zavar ez, főleg az, hogy másra emlékszem, de ha ti mondjátok, nincs mit tennem, minthogy elhiggyem.
És melyik a legkésőbbi sms-szoftver, ami ezt tudta? (Nem azért, mert át akarnám piszkálni, úgyse tudnám
, csak érdekel) Köszi
-
szerenca
csendes tag
válasz
tarnotzky #2268 üzenetére
A propo! Nézd meg, légy szíves, hogy ha bemész a beérkezett sms-eid közé, és megnézel egyet, akkor az üzenet végén látod-e az üzenet érkezésének dátumát és az üzenet feladóját. Érdekelne, mert ha fél éve vetted, akkor nagyjából azonos szoftver lehet rajta, mint nekem volt (ha nem frissítetted!!!! NE TEDD). Plz nézd meg, köszi
-
szerenca
csendes tag
-
szerenca
csendes tag
válasz
Coyote2000 #2266 üzenetére
Ok, köszi az infókat, bár én határozottan emlékszem, hogy működött.
-
szerenca
csendes tag
Légyszi valaki mondjon valamit erre az smses dologra, mert én határozottan emlékszem, hogy a gyárival működött, és ezt a problémát más fórumokon is olvastam már, de semmi megoldás. Plz, help ty
-
szerenca
csendes tag
válasz
Coyote2000 #2258 üzenetére
Akkor, ha megkérlek, elmondod nekem külön? Csak az érdekelne, hogy vissza lehet-e még hozni valahogyan az sms üzeneteknél azt, hogy az adatokat gyorsan láthassam, azaz ne kelljen bemennem a menübe, hanem az üzenet végéhez odabiggyessze a szoftwer a küldési dátumot és időt. Nekem 5.0-som van, erre gyanakszom leginkább, de mivel T-Mobilos vagyok, nem hiszem, hogy 5.5-öt raknának fel, mivel most voltam benn a trépontban, és 5.0 került rá, ezzel persze megőrült az smses funkció. 5.5-tel megoldódna a dolog?
-
szerenca
csendes tag
válasz
szerenca #2256 üzenetére
Ez csak annyit akar jelenteni, hogy az üzenetet megkapom, megnézem, és amikor elolvastam, nincs utána odaírva, hogy mikor érkezett, ki küldte, stb, hanem be kell ezért külön mennem a menübe, és odamenni, hogy üzenet adatai. Én úgy emlékszem, hogy régebben ez ment a 4.7-es szofttal, de most 5.0-ás van rajta (T-s). Valaki segítene nekem megmondani, hogy működik-e ez a funkció újabb szoftvereknél. Lehet, hogy új bugra leltem?
-
szerenca
csendes tag
Csá újra!
Kérdezném, hogy a régebbi 6300-ás t-mobilos szoftnál az sms után rögtön látszottak-e az üzenet adatai. Újabb problémám lenne, de lehet, hogy nem is probléma... Kösz a segítséget, leírás erről nem ír semmit.
-
szerenca
csendes tag
Eljött a nap, hogy bemegyek a szervízbe, remélem megoldják a problémámat.
-
szerenca
csendes tag
válasz
Coyote2000 #2099 üzenetére
Azt tudom, hogy nekem 4.7-em volt (lehet, hogy 4.71, már nem emlékszem), és működött vele a kettőskereszt, egészen biztos, és az aktív készenlétben a hivatkozássor legjobboldali eleme is megjelenik ebben a verzióban. Azonban ha 5.0-t felteszem, akkor már nem megy a kettőskereszttel való némítás, illetve eltűnik a hivatkozássor jobb oldali eleme. Egyébként minden tökéletesen működik 5.0-val, még talán kicsit gyorsabb is lett a menü, bár lehet, hogy ezt csak bemesélem magamnak
. Na viszont már csak holnapig kell várnom, aztán mehetek szervízbe vinni a masinát
.
-
szerenca
csendes tag
válasz
Coyote2000 #2077 üzenetére
Na most már csak azt kellene eldöntenem, hogy trépontba menjek, vagy nokia boltba. Attól függ, hogy számít-e valamit az 5.50 a 4.7-hez képest, mert ha nem, akkor nekem tök mindegy, igazából jobb lenne, ha megmaradnának az ikonok. Nemtom, hogy mi a különbség a kettő verzió között, valaki tudja esetleg?
És ha nokia boltban 4.7-est kérek (ha lehet ilyet), abban benne lesznek a trémobilos ikonok? XD (wnw, t-zones) Ty
-
szerenca
csendes tag
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! REMÉLEM MŰKÖDNI FOG A TELEFONOM, ÚJÉVI FOGADALOM A TRÉ-MOBILTÓL!
-
szerenca
csendes tag
válasz
De amúgy ha T-Pontba megyek, akkor ott nem fognak 5.50-es rátelepíteni, ugye?
-
szerenca
csendes tag
válasz
Nekem mindegy, az a lényeg, hogy a telefon minden funkcióját tudja, de most ez nem adatik meg. A web 'n' walk az pedig csak egy opera mini, nem? Mert ha így van, akkor biztos rá lehet telepíteni a mobilra.
-
szerenca
csendes tag
-
szerenca
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2073 üzenetére
Nem hajlandó 5.0-nál nagyob verziót találni az NSU.
-
szerenca
csendes tag
Nekem nem működik a #-tel való egy gombos némítás, valaki tudna segíteni? T-mobile-os vagyok, asszem 4.70-es volt alapból rajta a 6300-somon. Köszi
-
szerenca
csendes tag
Hali all!
Figyeljetek! Felraktam a v4.7 után a v5.0-t, ami nagy badarság volt, mert nem tudom visszaállítani a régit, és így nem működik a kettőskereszt gomb például, valamint a hivatkozássor is bugos, mert a jobb szélén lévő elemet nem jeleníti meg a sorban. Nem is a probléma a lényeges, hanem TUDTOK-E KÜLDENI LINKET, AHONNAN LETÖLTHETEM VAGY AZ 5.50-ES VAGY A 4.7-ES FIRMWARE-T? NAGYON KÖSZÖNÖM (szerenca@gmail.com)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Politika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honda topik
- Anime filmek és sorozatok
- Filmvilág
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest