Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
szerenca #2098 üzenetére
trémobilnál trémobilost kapsz, nokiánál nokiásat szerintem. A 4.7-et nem ismerem, de az 5.5 vszínűleg jobb, hiszen a kettő között volt az 5.0 is, ami még mindig hibás. Az 5.5 újabb, tehát jobb
Az újabb firmware-k kisebbrészt tartalmaznak fejlesztéseket, nagyobbrészt inkább hibákat javítanak a korábbi verziókban. Nekem 5.0 volt amikor megvettem a telcsit, de nem emléxem arra, mivel kb. 40 perccel a kicsomagolás után már frissítettem is 5.5-re - direkt addig csináltam meg, amíg "üres" volt a telcsi, hogy ne kelljen backupolni meg visszaállítani mindent.
Például a # gomb nyomvatartásával átvált neked Néma üzemmódra? Sokan panaszkodtak, hogy a 4.7-ben az nem ment, és nem csak magyar trémobilosok mondták ezt, hanem a Nokia support fórumán és más nemzetközi fórumokon is. Pl. az O2 és Bell 4.7-es szoftját sok helyen fikázták, mindenki 5.5-re váltott. Azt nem tudom hogy ez a 4.7 van-e a trémobilnál, lehet hogy Nokia ezt a verziót szabta testre a szolgáltatóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hegesztés topic
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Képregény topik
- Ford topik
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest