Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Nekem is 555 van, haldoklik a hangerő fel bill..
Gondoltam, kibírt ~3 évet, 12k volt, ennyit megért. Feljövök vaterára, és veszek egy másikat, biztos már páre -ért utánam dobják. Aha...kapni sem lehet!
Valamit kellene néznem nekem is helyette, de 15k max, a felett én nem adok pénzt egy távirányítóért, ami mellesleg 3 évet sem bírt ki.
10-15k közt mit tudtok ajánlani? 525/555 minősége alá nem mennék..Köszi!
-
havri1
félisten
Értem, akkor nem rendelek innen, köszi!

-
havri1
félisten
Nem lehet valahogy az on/off gombot , pontosabban annak parancsát átrakni másik gombra?
-
havri1
félisten
Helló!
Több mint 1 éve beállítottam az 555 távirányítóm, azóta minden ok. A napokban megcseréltem a szobákban a media lejátszókat, így variálnom kellett.
Nagyjából sikerült, de egy apróság nem, és nem tudom belőni.
TV : LG plazma, típus sztem lényegtelen
Lejátszó : Asus O!Play
Megcsinálom az activitiest manuálisan.
A baj az, hogy a medialejátszó kikapcsolása a tvt bekapcsolja!
Tehát amikor végzek a tvnézéssel, nyomom az offot. Lekapcsolja a tvt, majd az asust. A tv visszakapcsol..sorrend megbomlik, innentől activities elfelejtve.
Na most 2 variációra gondoltam:- Asus menjen mindig, ne kapcsolgassa.
- Valahogy átprogramozni a jelet, hogy ne kapcsolgassa az egyik a másikat (fura amúgy, mert a gyári távirányítók nem vezérlik egymást!)Egyikre se jöttem rá..valaki tudna segíteni?
Köszönöm!
havri
-
havri1
félisten
Nekem most 1 éves az 555, eddig jó..kop kop kop
-
havri1
félisten
válasz
soldierboy
üzenetére
En oplayt hasznalok, azt siman viszi. Minit nem probaltam meg, de tuti..
-
havri1
félisten
válasz
soldierboy
üzenetére
Laptopba van infra/irda vevo?
Ha nincs, akkor kell venned eloszor egy vevot, ami fogadja a jeleket. Van ilyen, vateran vettem egy sractol, o kesziti, tokeletesen mukodik.
Medialejatszobol mit vennel? -
havri1
félisten
válasz
soldierboy
üzenetére
Ezzel tudod irányítani a médialejátszód, na de a médialejátszóddal a távirányítót? Azt megnézném

-
havri1
félisten
Nos, sikerült elindítanom

4. próbálkozásra elindult..
Szenvedek elég keményen vele. XBMC-t akarom beállítani a harmonyra. Eddig evenghost-al használtam, de valamiért az eventghost drivere elpukkan random idő után. Ez gyakorlatban úgy jelentkezik, hogy megszűnik működni az IR vevő.
Most egy LM Remote KeyMap progival próbálkozok, de nem sok sikerrel..
Valaki használja PC-hez a harmonyt? -
havri1
félisten
Helló!
Sajnos x ideje win7 64bit alá nem tudom felrakni a gyári szoftverét.
Hiába szedem le újra netről, feltelepíti, de indulásnál kifagy..xpn (noti) jó. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő