Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Helló!
Több mint 1 éve beállítottam az 555 távirányítóm, azóta minden ok. A napokban megcseréltem a szobákban a media lejátszókat, így variálnom kellett.
Nagyjából sikerült, de egy apróság nem, és nem tudom belőni.
TV : LG plazma, típus sztem lényegtelen
Lejátszó : Asus O!Play
Megcsinálom az activitiest manuálisan.
A baj az, hogy a medialejátszó kikapcsolása a tvt bekapcsolja!
Tehát amikor végzek a tvnézéssel, nyomom az offot. Lekapcsolja a tvt, majd az asust. A tv visszakapcsol..sorrend megbomlik, innentől activities elfelejtve.
Na most 2 variációra gondoltam:- Asus menjen mindig, ne kapcsolgassa.
- Valahogy átprogramozni a jelet, hogy ne kapcsolgassa az egyik a másikat (fura amúgy, mert a gyári távirányítók nem vezérlik egymást!)Egyikre se jöttem rá..valaki tudna segíteni?
Köszönöm!
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest