- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hangszórók topicja
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alex91
félisten
Harmony 650-el tartosagi tapasztalata van valakinek? Hany ev utan adja be a kulcsot? Regebben volt egy 525-osom, de idovel a hangero szabalyozo gombja megadta magat, es a festese is erosen kopott.
-
Alex91
félisten
válasz
arcitec #1569 üzenetére
Szerintem alap esetre szepen fel lehet programozni. A kollega problemaja szerintem kozel egyedi.
En nem erzem a touch meg a színes kijelzo akkora szuksegesseget. Kellenek a fizikai gombok.
A regi Logitech tavom ment AAA LSD akksival is, bar 3 havonta kb. lemerult, es mono kijelzoje volt. A Philips a színes kijelzovel AA akksival szinte 1 evig kibirja. A Logi szerintem azzal zabalt rengeteget, hogy a hattervilagitas a tav mozgatására mindig bekapcsol.
-
Alex91
félisten
válasz
schferenc77 #1526 üzenetére
Egyszer vegig nyomkodod... Mar reg meglennel vele
!
-
Alex91
félisten
válasz
schferenc77 #1524 üzenetére
Tanitsd meg neki a tavot...
-
Alex91
félisten
válasz
arcitec #1518 üzenetére
Megneznem, hogy a Harmony 650 megfelel-e! Tapasztalatom szerint az erintokepernyonek nem sok haszna van. Az olcsobb Harmony meg inkabb anyagminosegben xar. De en mondjuk a 100k huf-os TV-hez, a 20 eves erositomhoz, meg a szolgaltatos STB-hez azert aranyaiban soknak tartom ezeknek az arat. Az elso tavot 12 500-ert vettem. Jo volt, de az anyagminoseg csapnivalo, relative hamar tonkrement. A mostani Philips Prestigo-m sokkal jobb anyagban, de a szoftvere a fasorban sincs a Logitech-hez. Mondjuk a Philips nem is gyartja mar...
Egyebkent en szeretem, egy taviranyitoval megoldjuk a multimediat
.
-
Alex91
félisten
válasz
arcitec #1509 üzenetére
Ha az Activity jol van beallitva, akkor elvileg nem kell keszulekre valtani. De termeszetesen azt is lehet, de ezt inkabb csak ha valami ritkan elofordulo dolog miatt erdemes.
Nekem is eloszor Logitech volt, most egy Philipsem van. En nagyon szeretem, de az teny, hogy jol beloni eltart egy ideig...
-
Alex91
félisten
válasz
Mezga Aladár #1121 üzenetére
[link], lehet valasztani
!
-
Alex91
félisten
Nem tudom, hogy ezt a 525/555 vonalat miert nem folytattak. Jo lenne boven. Csak kicsit tartosabb kivitel, jobb anyaghasznalat kellene.
-
Alex91
félisten
Aki esetleg alternativat keres, egy kis tapasztalat a Philips Prestigo SRT8215 taviranyitorol.
-
Alex91
félisten
válasz
Tomasman1985 #174 üzenetére
A tapasztalat az, hogy el kell vele játszani, mire minden működni fog...
-
Alex91
félisten
válasz
Tomasman1985 #168 üzenetére
Esetleg nézd meg a Philips-et is: [link]
Bár kiszálltak a piacról, de ha nincs a készülék az adatbázisban, akkor az eredeti távirányító segítségével programozható...
-
Alex91
félisten
Activiti-ben nem lehet valahogy allitani 525-nel, hogy bekapcsolasnal tobb parancsot kuldjon ki? A DVD nezesnel a TV-t be kellene kapcsolni+a mute-t is be kellene adni, hogy csak az erositore kuldje ki a hangot. Kikapcsolasnal meg mute+bekapcs. (Bar lehet, hogy jobban jarok, scart helyett komponensen kotom a TV-re a DVD lejatszot, a hangot meg az erositore nyomom...?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- Hangszórók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- Drón topik
- További aktív témák...
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest