Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sdfasdc

csendes tag

Sziasztok!

Az adatokat átállítottam decimálisra.
    Az lenne a kérdésem, hogy miért ilyen magas a
    Raw Read Error Rate értéke(1641), miközben zöld pipa van mellette? Ez jóval a küszöbérték felett van és nem értem, hogy akkor miért nem jelez problémát? Ugyanez a kérdésem a Spin Up Time esetébebn is.
    Egyébként nemrég volt 1 gyenge szektor majd három mint derült égből a villámcsapás. A hdd led folyamatosan világított. Ekkor elindítottam a sentinelt és 98-as kondíciót írt. Amikor fagyni, lassulni kezdett a gép én hülye nyomtam egy resetet nem is egyszer, majd újra telepítettem a windowst, de nagyon lassan sikerült és továbbra is megmaradt a 3 gyenge szektor
    Utána néztem , hogy ilyen esetben a HDD regeneratort nem árt ráküldeni a merevlemezre.
    Elindítottam, meg is találta a gyenge szektorokat, javította valamilyen módon (ezt nem tudom pontosan hogy). Ezután az oprendszer telepítés simábban ment. és a gyenge szektorok eltüntek, mert valószínüleg kivonta a forgalomból őket a javítás során a regenerator. Viszont akkor nem értem, hogy a Reallocated Sectors Count adat miért 0.

Most már napok óta nincs problémám vele, 100-as kondíciójú a hdd nincs egy gyenge szektor sem. A sata kábellel nincs probléma és a tápegység sem egy códegány(FSP Aurum Gold 500W), memóriát teszteltem: az is ok. Szóval nem értem mi okozhatta a problémát.
    választ előre köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák