- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdsentinel
őstag
Szia !
Engem (szerintem mást is) konkrétan érdekelnének a hibák! Könnyen lehet, hogy több éves tapasztalat alatt több meghajtó fordult meg Nálad, mint nálam, ezért várom az építő kritikákat, ötleteket, akár a szoftverrel, akár a cikkel kapcsolatban.
(a cikket konkrétan nem ért írtam, csak az eredetijét ami a honlapomon olvasható).
A cél az volt, hogy a S.M.A.R.T.-tal kapcsolatos (sokszor alapvető) félreértések tisztázásra kerüljenek.
Bőven van igazság abban, amit írtál. A cikkben szereplő problémák (pl. nehézkes detektálás) egy jelentős része valóban driver gondokra (azaz a Win futására) vezethető vissza. Emiatt DOS alatt, ahol valóban közvetlen hozzáfér az ember a lemezhez, talán pontosabb diagnosztika kérhető.
De: a felhasználók jelentős része egyáltalán nem használ DOS-t, nincs boot floppy-ja, semmi ilyesmi. Továbbá ideje, energiája, türelme sincs (érthetően), hogy pl. hetente/havonta így végignézze a lemezeit. (ez különösen igaz lehet egy cégnél, iskolánál, több számítógép esetén).
Továbbá DOS alatt pl. egy PCI-os IDE kontrolleren lévő vagy S-ATA, SCSI, vagy még inkább USB meghajtó ellenőrzése nem picit bonyolult (de inkább megoldhatatlan).
Ezért lehet hasznos egy S.M.A.R.T.-ot ellenőrző program, mely figyelmeztet hiba esetén ÉS utána már neki lehet ugrani más alkalmazással, hogy feltárja az ember a pontos problémát.
De ez csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest