Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
W-Man
tag
Nem. Csak te nem értesz. Pl. én zenélek...is. És Cubase SX 3 64 bitre optimizált, amire az M-Audio kínál nagyon jó hardvert. De ezt csak egy 64 bites XP -vel tudod kihasználni + a hozzávaló driver amit telepítésnél be is kér. Nézz utána egy kicsit mielőtt zöldségeket vetítesz itt nekem
Az X2 -esek optimizácója gőzerővel folyik és egyre több hardver/szoftver gyártó adja ki rá a dolgait...
U.I.: ...ja igen, attól még tudod használni az X2 -est 32 bites XP alatt is meg minden meg faszán nem 64 biten, de szvsz ez a xarnak egy pofon. Bár a konkurenciát még így is magasan veri
[Szerkesztve] -
W-Man
tag
Te most szándékosan húzod az agyam vagy ennyire nem vagy képben?
Mutass már nekem egy 64 bit -re faxán optimizált hardvert plusz hozzá 64 bit -es drivert & programot? Na és akkor erre jön az X2 -es. Szerinted minden sarkon lehet kapni, amikor még 10 emberből nyolc 32 bites XP -t használ?
Vagy mi? 
-
Peet
senior tag
Lehet az enyémek is azok, de az AMD és az Intel oldalán miért van akkor egy csomó letölthető cájg ha szeretnéd pl: winfos alatt élvezni a különböző feature-okat?

Persze, minden megy alapból és nem szokott kelleni semmi, de volt már rá példa, hogy azokhoz a vackokhoz kellett nyúlni, mert valami nem úgy ment ahogy kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest