Új hozzászólás Aktív témák
-
W-Man
tag
Nem. Csak te nem értesz. Pl. én zenélek...is. És Cubase SX 3 64 bitre optimizált, amire az M-Audio kínál nagyon jó hardvert. De ezt csak egy 64 bites XP -vel tudod kihasználni + a hozzávaló driver amit telepítésnél be is kér. Nézz utána egy kicsit mielőtt zöldségeket vetítesz itt nekem
Az X2 -esek optimizácója gőzerővel folyik és egyre több hardver/szoftver gyártó adja ki rá a dolgait...
U.I.: ...ja igen, attól még tudod használni az X2 -est 32 bites XP alatt is meg minden meg faszán nem 64 biten, de szvsz ez a xarnak egy pofon. Bár a konkurenciát még így is magasan veri
[Szerkesztve] -
W-Man
tag
Te most szándékosan húzod az agyam vagy ennyire nem vagy képben?Mutass már nekem egy 64 bit -re faxán optimizált hardvert plusz hozzá 64 bit -es drivert & programot? Na és akkor erre jön az X2 -es. Szerinted minden sarkon lehet kapni, amikor még 10 emberből nyolc 32 bites XP -t használ?
Vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest