Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Kikérem magamnak, hogy azt állítanám, meghamisították az eredményeket. Nem kéne belelátni a hozzászólásomba olyat, ami nincs benne. Ez szól a későbbi válaszolóknak is, nem bontom le név szerint.
Ami előfordulhatott:1. A kikerült CPU-k alaposan megválogatott példányok voltak. 2. Olyan nincs, hogy a tesztelő várakozásai ne befolyásolják az eredményt, ha csak kis mértékben is. Ez egészen egzakt tudományterületeken is így van.
De ez is feltételes módban. Nem véletlenül azt írtam, hogy két lépés távolság, és nem azt hogy csalás. Az enyhébb kifejezéssel nem az erősebbre céloztam.
És igen, látszik, hogy a Conroe jó. Azzal, hogy százalékokat mondjak arról, mennyire ver és mit, megvárnám talán a boltokbakerülést. (Aztán persze az is lehet, hogy még jobb lesz, mint az előtesztek jósolták, de ez nem változtat a véleményemen az előtesztek bizonytalanságával kapcsolatban.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest