Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Creo egyértelműen az NVidia-t kedveli, igaz a legfrissebb verziónál bősz ígérgetés van, hogy az AMD-vel milyen jól együtt dolgoznak és nagy fejlődés van az AMD-kártyák támogatásában.
Solidworks és a CATIA meg inkább AMD-párti, ahogy észrevettük. Többit nem tudom.dezz: lehet, mindet nem ismerem. Creo szereti az erős procit, VGA-ra annyira nem érzékeny.
-
Atlantis
veterán
A 2-es gépnél valami nem stimmel, GTX560-nal semmiképpen nem kéne lassabbnak lennie, mint a 4-es gép 6970-esével.
CAD-ben a betöltés/frissítés a procin múlik és a háttértáron, VGA-nak ahhoz semmi köze és elég nehéz elhinnem, hogy a négy gép közül az egyik legerősebbnél lett legrosszabb az eredmény.
Amúgy én sem látom a logikát, ez most hogy kapcsolódik a W5000-hez?
-
Atlantis
veterán
Azért én bízom benne, hogy az APU előbb-utóbb külön is megvásárolható lesz. Remélhetőleg a konkurenciaharc eljut addig, hogy kénytelenek legyenek piacra dobni külön is. Ne kelljen már azért "profi" gépet venni, mert az ember akar egy belépő szintű munkakártyát, ami a legtöbb CAD-es munkához bőven elég.
Kíváncsi vagyok, laptop-ba bekerül-e ebben a formában, van fogyasztásuk...
-
Atlantis
veterán
Szép, de szerintem a belép szintű diszkrét kártyák kora leáldozott. Inkább az A300/320-as APU-t tartom jó megoldásnak belépő szintre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest