Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zetor2000 #29 üzenetére
"Készlet információ: ✘ Érdeklődjön"
Szóval azt annyiért nem fogod megkapni.(#31): a 216play és a 218play ARM CPU-val van szerelve, az megint más műfaj.
De mondjuk nem teljesen értem, mit akarsz bebizonyítani, amikor lentebb írtam, hogy nem látom, miért venné meg bárki ezt a TerraMastert.
-
válasz
SunMount3r #17 üzenetére
Csak az írás/olvasás sebességre utaltam, mert ez volt a tesztben, amúgy csak annyit tudok az 542-ről, hogy egy relatíve jóárú négylemezes, közepesen gyenge hardverrel.
A torrent melletti sebességesés egy adott terhelésig OS-probléma, utána meg kvázi elkerülhetetlen. Ha a torrent a hangsúlyos, akkor nem jó irány ARM-et venni. -
Ki ennek a cuccnak célcsoportja? Hasonló hardverrel pl. AsusTor 3102T van ennyiért, van bármi indok arra, hogy ezt vegyem helyette?
NAS teszteknél érdemes lenne többet írni a szolgáltatásokról, lehetőség szerint a nagy gyártók tudásának kontextusában. A hardver- és a sebességadatok nem nagyon adnak el egy ilyet, láthatóan a jóval gyengébb hardverrel ellátott Zyxel NAS 542-vel szemben sem meggyőző az előnye - max. sebsségben nem is lehet az Ethernet maitt, a kis file-ok terén meg gondolom maga a HDD limitál. Estetleg torrentet lenne érdemes mérni, annak van differenciáló ereje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tesztünkben a számunkra mindezidáig ismeretlen TerraMaster hálózati adattárolóját vizsgáltuk.
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest