Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
+1...
És még két probléma:1. 2160p/50Hz/4:4:4 és 4:2:2 és 4:2:0 színtér beállításnál is ~10-20 másodpercenként 'beremeg' a kép a DV8519b smartbox gyári cat5 UTP kábellel. RGB színtérnél talán nem. Cat5e v. cat6 UTP kábellel már jó (ez a jelenség lehet hogy interferencia a függő és nem mindenkinél van).
2. A kép minden csatornán (SD és HD) 'festmény-szerű' vélhetően a digitális zajszűrés és az élesség túlzott beállítása miatt (a boxon ezek nem állíthatók).
-
zolokas
aktív tag
válasz
Fryskitt #347 üzenetére
a box alapbol gyenge konstrukció, nem ezt kellett volna kiadni főleg 4k-nak, van nekem normális set top boxom azzal streamelni meg műhold vagy kábeltévét vagy akár iptv-t tudok futtatni, van vu+ ami nagyon jó + amiko is az is alapbol 4 magos 4 giga rammal fel szerelet nem mint ez, ráadásul a softver is direkt le van butítva, wifin akad a hd vicc, direkt úgy van optimalizálva hogy ne is tudjuk nézni vezeték nélkül, csatorna sorrend még mindig nincs pedig hasznos lenne
-
Fryskitt
addikt
Ez az android box még mindig nagyon gyenge, pedig most már azért elég régen árulják. Kb semmi másnak nem szabadna prioritást kapnia ez előtt. És ennyi idő alatt pl kijön egy új Linux disztribúció. Ezt meg nem sikerül megírni… gáz.
-
Robiusz
kezdő
Hbomax android boxon másnál sem működik?
-
-
CsMike
tag
Sziasztok, erre a smartboxra Telekom tv go tölthető? A lényeg hogy tv go-m van meg egy halom droidbox de azokkal nem megy , így gondoltam hogy a gyári tés droid boxra ha fel lehetne tenni a tv go-t akkor úgy menne-e , mivel találtam eladót mert én nem igényelhetek tőlük mivel nincs lehetőség Telekom internetre nálam.
-
tothbe
addikt
Mármint melyikre gondolsz?
Az első az a szerződésben leírt kimaradás (vszleg SLA sértés) miatti kompenzációnak felel meg csak szép köntösbe bújtatva, mint ha nem kötelező lenne, hanem ajándék. Plusz elég ködösen is fogalmaz, hogy mennyi pénzt jelent ez. Hiszen számlakedvezményt ad, és azt az alap havidíjból ráadásul 2 napra. Ebből mondd meg mennyi is az annyi.
A második pedig nem kerül a cégnek egy petákjába sem. Azt a Filmklub-ot használhatod, amit mások alapból a csomagban kapnak, de mégsem használnak, mert a kínálat eléggé elavult benne.
És én még egy lojális Telekom előfizetőként mondom most ezeket, mielőtt kikezdik azok, akiknek minden bajuk van a magenta céggel. -
-Solt-
veterán
Türelmeteket szeretnénk meghálálni, így tekintettel a probléma elhúzódására, a Telekom TV kedvezmények nélküli, díjcsomag alap havidíjából 2 napra számlakedvezményt adunk az érintetteknek, amelyet a májusban kiállított számlában érvényesítünk. Köszönjük türelmeteket!
Kedves Ügyfelünk! Sajnáljuk a tegnapi estétől ma reggelig tartó TV szolgáltatás kimaradást. Szeretnénk megköszönni a türelmedet, ezért mint érintett Telekom TV előfizető, számodra hétfő (április 18.) éjfélig díjmentesen elérhetővé tettük a Telekom FilmKlubot (korábbi nevén MoziKlub), ahol több mint 6.000 szinkronizált családi filmet, mesét és sorozatot találsz. Kellemes Húsvéti ünnepeket! Telekom
Azért ez korrekt! -
alaves
addikt
Elfogadható készülék a Telekom DV8519B android egység. Telepítve a Just Player + DLNA channel app-okat pl. PC-ről (serviio) külső média-lejátszóként is jól funkcionál (HDR is).
-
bobby45
tag
Még mindig semmi, egyszerűen ez már nevetséges...
Húsvét van tv nincs...köszi Telekom -
Aethel
aktív tag
Netflixet nem lehet ezekre a hulladék boxokra hegeszteni valahogy? Anyám itt pörög hogy nézne valamit, netfilx is jó lenne de most nézem hogy erre nem igazán van lehetőség. :/
-
mkovacs
csendes tag
Most azért jól besz*rt a Telekom rendszere ...a szerver komponens nem érhető el...
-
i3odnar
tag
Sziasztok!
Androidos box lévén nálam is felkerült rá a KODI a magyar kiegészítőkkel, viszont mostanában az URL feloldással akadnak problémák, így néha szenvedés egy-egy filmet elindítani, ezért elkezdtem az Elementum kiegészítő felé nézelődni. A problémám, hogy hiába csatlakoztatok külső HDD-t a box-hoz, az nem tud írni rá.
Van itt olyan akinek sikerült rávarázsolni működőképesen az Elementumot vagy megoldani az írási engedélyt? -
Robiusz
kezdő
Szép napot! A hang- kép elcsúszást hogyan lehet orvosolni?
-
Kaba
veterán
A mai naptól működik a csatornaszerkesztés is.
-
pitör84
tag
Amúgy ti inkább 60 vagy 120 Hz pörgetítek?
-
zenefalo
csendes tag
Sziasztok! Tegnap kötötték be nekem ezt a smartbox-ot, este csodáltam is, milyen gyors a csatornaváltás, szinte fél másodperc alatt töltődtek be a csatik. Ma este viszont idegesítően lassú a csativáltás, van hogy 3-4 másodperc is eltelik, laggol némelyik adás. Újraindítás megvolt, ethernet van bekötve, a telekom tv go app gyorsítótárját töröltem,a net rendben van, gigabites. Másnál is ilyen most?
-
AnonymusX
őstag
Ellenőrizd, hogy a smart box beállításaiban (Android TV beállításokban a TV beállítások -> Képernyő menüpontig kéne eljutni és ott 2160p 50Hz-et vagy 2160p 60Hz-et kéne látni kiválasztva Útmutató 23. oldal) mekkora felbontásra van állítva a kimenet.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok !
A box menüben lehet állítani hogy 4K műsort 4K-ba
adja?
A tv a Live Eurosport 4K adást 1080p-nek írja! -
zolee1988
tag
Sziasztok!
van kettő darab csodás androidos settopbox itthon. a másodikat a 8 éves fiam használja, saját, family linkkel felügyelt Google fiókkal. Pár napja panaszkodott, hogy reklámok vannak a YouTube-on (van prémium előfizetés, családi megosztás), most vasárnap tudtam csak ránézni. Kidobta a Google fiókot, hibát írt ki (tipikus valami hiba történt, próbálja meg később). A fiókot eltávolítva, majd megpróbálva belépni, már bővebb információt ad, azaz hogy az eszköz nem kompatibilis a family linkkel.
Android Pi azaz 9 van rajta, elvileg tehát kompatibilis (illetve eddig is működött).
ha jól tudom januárban volt valami firmware frissítés, de nem hiszem hogy köze van, hiszen eddig működött.
Próbáltam a gyerek fiókján a korhatáros dolgokat engedélyezni, de semmi eredmény.
Valakinek valami ötlete? -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Esetleg erre [link] ? -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A 4K adást hogy lehet megjeleniteni?
A tv 1080P ír ki 50 Hz.
A tv 100Hz 4k tud, [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest