- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Ha jól emlékszem, anno az AMD pont azért szakított a havi frissítéssel, hogy ne két csapat dolgozzon rajta, mert az hibalehetőségeket szül.
Miután ezt megszüntették - mondjon akárki akármit - nagyságrendekkel csökkentek a driverből fakadó hibák, és rengeteget javultak a driverek. Nekem a 6 év alatt egyszer sem volt Radeon driverrel komolyabb problémám.Ja, de, egy hibám volt a Crimsonnal, ezt többször sikerült reprodukálni is:
Ha Cliffs of Dover -el játszottam, és futott az MSI Afterburner meg az OSD szerver, és a driverben volt a CLoD -nak külön egyedi profil beállítva, akkor a játékból a főmenübe történő kilépéskor lefagyott, és ha ezek után törölni akartam a játékprofilt, akkor előadta "a driver nem válaszolt, majd helyreállt" című műsort. Ha a fenti 3 feltétel közül csak 1 nem teljesült, akkor semmi baja nem volt. Ha nem volt profil, nem volt baja a játéknak. Ha nem futott a játék közben az Afterburner, és nem fordult elő a játékfagyási hiba - vagy utána rebootoltam a gépet -, akkor tudtam rendesen törölni a profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobilinternet
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Mazda topik
- MÁV topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Crucial 240GB SSD eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest