- RAM topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Ha jól emlékszem, anno az AMD pont azért szakított a havi frissítéssel, hogy ne két csapat dolgozzon rajta, mert az hibalehetőségeket szül.
Miután ezt megszüntették - mondjon akárki akármit - nagyságrendekkel csökkentek a driverből fakadó hibák, és rengeteget javultak a driverek. Nekem a 6 év alatt egyszer sem volt Radeon driverrel komolyabb problémám.Ja, de, egy hibám volt a Crimsonnal, ezt többször sikerült reprodukálni is:
Ha Cliffs of Dover -el játszottam, és futott az MSI Afterburner meg az OSD szerver, és a driverben volt a CLoD -nak külön egyedi profil beállítva, akkor a játékból a főmenübe történő kilépéskor lefagyott, és ha ezek után törölni akartam a játékprofilt, akkor előadta "a driver nem válaszolt, majd helyreállt" című műsort. Ha a fenti 3 feltétel közül csak 1 nem teljesült, akkor semmi baja nem volt. Ha nem volt profil, nem volt baja a játéknak. Ha nem futott a játék közben az Afterburner, és nem fordult elő a játékfagyási hiba - vagy utána rebootoltam a gépet -, akkor tudtam rendesen törölni a profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest