Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Ha jól emlékszem, anno az AMD pont azért szakított a havi frissítéssel, hogy ne két csapat dolgozzon rajta, mert az hibalehetőségeket szül.
Miután ezt megszüntették - mondjon akárki akármit - nagyságrendekkel csökkentek a driverből fakadó hibák, és rengeteget javultak a driverek. Nekem a 6 év alatt egyszer sem volt Radeon driverrel komolyabb problémám.Ja, de, egy hibám volt a Crimsonnal, ezt többször sikerült reprodukálni is:
Ha Cliffs of Dover -el játszottam, és futott az MSI Afterburner meg az OSD szerver, és a driverben volt a CLoD -nak külön egyedi profil beállítva, akkor a játékból a főmenübe történő kilépéskor lefagyott, és ha ezek után törölni akartam a játékprofilt, akkor előadta "a driver nem válaszolt, majd helyreállt" című műsort. Ha a fenti 3 feltétel közül csak 1 nem teljesült, akkor semmi baja nem volt. Ha nem volt profil, nem volt baja a játéknak. Ha nem futott a játék közben az Afterburner, és nem fordult elő a játékfagyási hiba - vagy utána rebootoltam a gépet -, akkor tudtam rendesen törölni a profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest