- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Powerbank topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hmm
tehát akkor nem lenne megoldható mert szoftveres problémák vannak. ha netbook árnál kicsit lenne csak több, tömegtermék lenne, és tonnaszámra fejlesztenének rá spec szoftvereket. win7 tudtommal egészen jól áll az érintésérzékeny vezérléssel.volt nekem tabletem xpvel, tollal köszi tök jól elnavigáltam táblamódban is.
-
Everman
addikt
válasz
Komplikato #17 üzenetére
"Ez mennyire biztos, mert van 1360-as Androidos Tablet is?"
Maximum papíron.
Boltban ilyet tudtommal még nem kapni. -
törölt tag
ahogy látom itt el kell teljen egy év hogy a netbookok szintjére hozzák ezeket is. mennyire lenne nehéz beledobni egy netbookot, adni mellé egy dokkkolót, és akkor asztalnál külső monitorral lehetne rajta ügyködni, ha meg hurcolni kell akkor kikapom és viszem, mindezt értelmes oprendszer alatt értelmes akkuidővel. nem értem miért nem lehet megcsinálni. tényleg nem.
-
Everman
addikt
Tőlem azt írnak amit akarnak, attól még a rendszer és az alkalmazások nem támogatják azt.
Valószínű, hogy a hardver tudja, de egyelőre a 2.1-es rendszerrel tesztelik, a megjelenést meg azért év végére időzítik, mert addigra már lesz 3.0 amivel natív felbontáson is fog működni. Másnak nem sok értelme lenne.
-
Szabtom
senior tag
400 font Angliaban, ami kb 600 dollar. Mibol gondoljak, hogy felaron adjak majd az USA-ban? Ki venne utana egy darabot is Angliaban?
-
Everman
addikt
Nem lehet megkerülni, mert a rendszer felhasználásának vannak feltételei, melynek megkerülése, ignorálása a rendszer használati jog elvesztését vonja maga után.
Nem véletlen, hogy egyetlen Androidos tablet sem jelent még meg, csak kis MID-ek 4-6" kijelzővel és ezzel a felbontással.
Az meg szintén más kérdés, hogy ha meg is kerülnéd sok haszna nem lenne, mert nincs egyetlen alkalmazás sem, ami nagyobb felbontást, vagy tablet alapú felhasználást támogatna.
Per pillanat csak ezek a felbontások támogatottak:
-
Everman
addikt
"A cikkben semmi nincs a 10" tablet (az E-Noa Interpad) felbontásáról, szóval nem tudom, honnan sikerült azt leszűrnöd, hogy 800x480 lesz."
Tévedsz, nem olvasol figyelmesen
"a jelenlegi információk szerint az Android 2.1-t futtató készülék év végén kerülhet a forgalomba. "
Az Android 2.1 nem támogat magasabb felbontást (erre majd az év végén megjelenő 3.0 lesz képes). Szóval vagy a cikk téved a rendszer verzióját illetően, vagy ilyen nevetséges felbontással dobják piacra.
-
Tim82
félisten
A cikkben semmi nincs a 10" tablet (az E-Noa Interpad) felbontásáról, szóval nem tudom, honnan sikerült azt leszűrnöd, hogy 800x480 lesz.
A felbontásról egyelőre csak pletykák vannak, amik nekem "kicsit" eltúlzottnak tűnnek. ("Word has it that this tablet will pack a very impressive IPS display, with a resolution of 1920 x 1080 pixels." [link]) Máshol azért visszafogottabban fogalmaznak, de valószínűleg bőven több lesz 800x480-nál a felbontás. ("Interpad has a 10-inch capacitive touch-screen with multi-resolution HD-Ready" [link])
Persze elképzelhető az is, hogy mindez csak a high-end változat jellemzője lesz.
-
Dotcom
aktív tag
itthon 200 fölött lesz
-
Everman
addikt
10"-on 480x800?
Viccnek is rossz. A 2.1 viszont nem támogat nagyobb felbontást. -
hakosh
tag
-
Killing
addikt
Ha a Dell Streak itthon is 300 dodó lenne 190 forintos árfolyamon számolva már rohannék is a boltba.
Itthon tuti 100k fölött lesz... -
hakosh
tag
A Dell csak egy hatalmas telefon, viszont az E-Noa kéne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Androidos Dell Streak Mid tengerentúli megjelenése nehézkesen halad, év végétől pedig az E-Noa Interpidje lesz elérhető.
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest