Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Múltkor kipróbáltam egy másikkal is, ott se jött át nagyobb sebesség (nem ugyanezzel a nettel, de ugyanúgy 100 Mbit-essel), de az csak n-es router volt, szóval nem tudom, hogy azért nem jött több, mert az volt a router maximuma, vagy azért, mert az én gépemmel van valami. De mégis mi lenne? Külső wifi adapterrel sem gyorsabb.
Ami nagyon különössé teszi számomra, hogy a feltöltési sebesség 95 Mbps.
Nem tudja az eszközöm a 2x2 MIMO-t, egy Intel® Dual Band Wireless-AC 3165 van a laptopomban (Dell 7559).
Az SSID nem ugyanaz, és az összes lehetséges frekvenciát és csatornát kipróbáltam mind 2,4 Ghz-en, mind 5 Ghz-en. A feltöltési sebesség még 2,4 Ghz-en is megközelíti a 95 Mbps-t, viszont a letöltés mindig max. 50 Mbps (kábelen 95).
Egyébként nem is nagyon zajos a környezet, az enyém a legszélső lakás.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest