Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nekem is jelentek már meg írásaim, sőt, olvasni is szoktam, mégsem érzem a késztetést, hogy nekiálljak egy hír alatt osztani az észt. nem, nem kerülte el a figyelmemet, hogy írtál a chip magazinba, amire direkt nem akartam kitérni, de elég messze volt az újságírás Mount Everestjétől. neked ellenben elkerülte a figyelmedet, hogy több ponton leírtad, te hogyan csinálnád (szerinted) jobban ugyanezt, én pedig erre hivatkoztam, azt sehol nem mondtam, hogy jobb újságírónak tartod magad. és szeretném kiemelni ismét annak a fontosságát, hogy egy hírről van szó, nem egy címlapos cikkről, elemzésről, aminek az elkészítésére nyilván több ideje van az embernek.
nyilván bárki kritizálhat bármit, mert erről szól ez a csodálatos internetnek hívott médium, csak kérdés, hogy mennyire megalapozott az adott kritika. véleményt persze lehet formálni, mint olvasó, csak hát arról tudjuk, mit szoktak mondani...
-
fogtunder
nagyúr
ez a hozzállás az egyik oka, mi miatt már nam vagyok hajlandó mobilos cikkekhez és hírekhez tartozó fórum topikokat olvasni, mert valahogy errefelé mindenki jobban érti a mobilszakma működését, mint azok, akik benne dolgoznak. külső szemlélőként részletekre mutogatva könnyű okosnak lenni, belülről jobbá tenni a dolgokat, na az teljesítmény.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szabi__memo #34 üzenetére
gondolom igen, de nem sok különbséget láttam a teljes lista és az a szerint szűrt között.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szabi__memo #32 üzenetére
ez eddig sem volt kérdés, de egyelőre nem nagyon találtam olyan játékokat, ami miatt megérte volna. a google meg szokás szerint válaszol a kérdésekre elég gyorsan.
-
fogtunder
nagyúr
a ma elérhető legtöbb Droid/iOS játék nem lesz versenyképes egy asztali/mobil platformnak szánt dedikált konzolon, mert túlságosan kazuár tartalmak. a kivételek nagy része pedig eleve valamilyen PC játék portja. az átjárhatóságot nagyban akadályozza, hogy a mobil ezsközökön játszó közönség nagy részének nincsenek fizikai kezelőszervei, ez még itt is probléma lehet, de ha tényleg megindulna egy ilyen folyamat, én üdvözölném és vennék szívesen kontrollert a telefon/tablet mellé, hogy igényesebb 3rd party címeket tudjak tolni rajta.
viszont szerintem a Switch sikeréhez a jó minőségű 1st party címekre van szükség, egy Zelda, Mario, neadjisten egy értelmes Metroid simán el tudja adni a rendszert. nyilván nem elhanyagolhatóak a 3rd party címek sem, de ha azok elérhetőek lesznek a többi mobil platformon, szerintem nem fognak nagyon hozzátenni az eladásokhoz.
(#29) t256: ez egy kicsit orosz rulett a Nintendo részéről, ugyanakkor abba is érdemes belegondolni, hogy mennyi értelme lett volna kihozni a harmadik ugyanolyan konzolt a piacra, mikor a konkurencia vagy már meglépte, vagy készíti elő a fél generációváltást. sosem az volt a Nintendo stratégiája, hogy direktben a másik kettő ellen ment, a Wii grafikája is erősen az akkori Sony és MS gépek alatt volt, mégis óriási siker lett. és a mobil szintű grafika =/= angry birds. rendesen felépített játék és játékmechanika kell, az angry birds egy szögegyszerű valami, eleve nem arra tervezték, hogy otthon leülj a TV elé játszani vele, ha ez megvan, akkor lehet jó játék az alacsonyabb részletességi szintek ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest